2777
2789
عنوان

به نظرتون بدم؟؟

768 بازدید | 78 پست

با شوهرم دوروز کامله که قهرم و حرف نزدم...درواقع اون با من قهره! زنگم زدم ج نداده😒(کینه ای)

باور کنید یه اتفاق افتاد که کاملا هم تقصیر اونه...ولی هرچقدم من میخوام پا پیش بذارم جواب نمیده دوروزه....

به نظرتون بهش پیام بدم اینو بگم؟

((هرکه او همرنگ یار خویش نیست,عشق او جز رنگ و بویی بیش نیست))

یا نه؟

یا پیام بهتری شما دارید که بدم؟

یا کلا ندم؟

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

قضیه اینه که هرچی میشه اون منو دشمن خودشو مادرش میبینه😖نمیدونم چرا

من دشمنشون نیستم

فقط دلم نمیخواد کسی بیش از حد تو زندگیم دخللت کنه

تاحالام احترامشونو نگه داشتم با اینکه شاید لایقش نبودن

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرکاری بخوام بکنم حتی اگه بخوام جوراب بخرم میگه نظر مامانمو بپرس

منم از این کار خوشم نمیاد...خودمم سلیقه دارم بلدم!! 

الانم از این ناراحته😒😒😒

چندوقته خیییییلی قهر میکنه بچه ننه

پیام بده بگو جوابمو بده باهات حرف بزنم مشکل حل بشه .قرار بزار باهاش وبرو سر قرار ببین میاد .اگه اومد باهاش منطقی  حرفاتو بگو 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .
هرکاری بخوام بکنم حتی اگه بخوام جوراب بخرم میگه نظر مامانمو بپرس منم از این کار خوشم نمیاد...خودمم ...

عقدین یا نامزد؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
تو هم محلش نذار تا خودش بیاد منت کشی شده ی ماه

نمیشه...خسته شدم از صبر کزدنو بی محلی...همیشه اینجور که میشه صبر میکنم و بهش محل نمیدم ولی اونم بدتر میشه و وقتیم پاپیش میذاره همش میگه ببسن جقد غرور داری ببسن چقد باعث دعوا میشی....

عقدین یا نامزد؟

عقد عزیزم

اصلا جداشدنو از گزینه های راهنماییتون بیرون کنید

هزار تا خوبی داره

یدونه بدی

اون یدونه بدی هم همین بچه ننه بودنشه:|

خیلیم سخته