2821
2789
عنوان

برای تو 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 89 پست
نه بابا به قرآن آدم عصبی ای نیستم اینم اگر فحش نمیداد بهم دعوام نمیشد باهاش چند سری اینکارو کرده بود ...

میدونم بابا

یاسی اون یکی اکانتت باحاله🤣

آرزو هستم🗿💔یه مدت با اکانت یکی از داداشا میام سایت پس به اسم اکانتم گیر ندین مرسی🤪

جدا چراااااا😭😭😭حالا من چکاره ااین ماجراهام نمیدونم 😭😭😭💔یع امیر خوش اخلاق بود اونم با من بد می ...

نه خاله این چه حرفیه

آرزو هستم🗿💔یه مدت با اکانت یکی از داداشا میام سایت پس به اسم اکانتم گیر ندین مرسی🤪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونم بابا یاسی اون یکی اکانتت باحاله🤣

قربونت

من دیگه اینجا پست نمیزارم ظاهرا استارترش راضی نیست برگشتم اکانت اصلیم تاپیک میزنم تگت میکنم دوس دارم بیشتر آشنا شیم♥️

دوستان بنده با هر کس مثل خودش رفتار میکنم پس از کل کل با بنده بپرهیزید با تشکر .دلاوران نام آوران دوستان همسایه ها حبس کشیده ها دوستان در قفس دوستان بیرون قفس بنده اسباب کشی کردم به کاربریم اونجا برام مزاحمت ایجاد کنید از حالا به بعد🦦آدما بی ارزش تر از چیزی هستن که بخای وقت و انرژی تو حرومشون کنی اینو هیچوقت یادت نره!

قربونت من دیگه اینجا پست نمیزارم ظاهرا استارترش راضی نیست برگشتم اکانت اصلیم تاپیک میزنم تگت میکنم د ...

ممنونم 🙂

قربونت من دیگه اینجا پست نمیزارم ظاهرا استارترش راضی نیست برگشتم اکانت اصلیم تاپیک میزنم تگت میکنم د ...

این چ حرفیه.. میزنی. داشتیم؟ 😔💔

« تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔

[QUOTE=406035949]اره به شما ربطی نداره ولی اول وسرا منو اذیت کرد یاسی ام دختر[/QUOTE

چرا درخواستتو برداشتی😭😭😭

منم میرم

هروقت برگشتی💔😔😔😔بگو بهم😔💔

[QUOTE=406035949]اره به شما ربطی نداره ولی اول وسرا منو اذیت کرد یاسی ام دختر[/QUOTEچرا درخواستتو بر ...

نخواستم بزارمت تو معذوریت

در هر صورت ببخشید که قاطی ماجرایی شدی که نقشی درش نداشتی کره گیر زیاده اصل کاری حرفی نداره اینا دخالت میکنن فکر میکنن خبر ندارم از کارا و حرفاشون خودشونو قدیسه نشون میدن دیگه نمیدونن منو اسکرین شاتام سکوت کردیم تا اینا بتونن دوست بمونن

من خیلی وقته اینجام و این اولین باریه که با کسی اینجوری درگیر میشم هیچکس دیگه تو این سایت نیست که بتونه ادعا کنه من حرف بارش کردم الانم پشیمون نیستم از کارم به هیچ وجه ۵ بار پشت هم این رفتار و تکرار کرد فحشاشم دارم هر دفعه من به خاطر یه نفر دیگه چیزی نگفتم بهش ولی الان که اومدم خوبی کنم در حقش بهم همچین حرفایی زد کاملا حق داشتم هر چی که گفتم لایق رفتاری بوده که انجام داده

تو ام میدونم ناراحت شدی که امیر اونجوری باهات حرف زد و متاسفم که دوستی تون خراب شد امیدوارم ببخشی منو

دوستان بنده با هر کس مثل خودش رفتار میکنم پس از کل کل با بنده بپرهیزید با تشکر .دلاوران نام آوران دوستان همسایه ها حبس کشیده ها دوستان در قفس دوستان بیرون قفس بنده اسباب کشی کردم به کاربریم اونجا برام مزاحمت ایجاد کنید از حالا به بعد🦦آدما بی ارزش تر از چیزی هستن که بخای وقت و انرژی تو حرومشون کنی اینو هیچوقت یادت نره!

نخواستم بزارمت تو معذوریت در هر صورت ببخشید که قاطی ماجرایی شدی که نقشی درش نداشتی کره گیر زیاده اصل ...

بخدا همتون برام عزیزین برام

درخواست بده به خدا ااز من نمیشه 😔💔

یاسی بری منم میرما.. 😭😭💔💔

فدات درس میشه.. ولیی تو یاسی منی.. من چکار کنم بدون تو 😭💔💔💔

بخدا همتون برام عزیزین برامدرخواست بده به خدا ااز من نمیشه 😔💔یاسی بری منم میرما.. 😭😭💔💔فدات درس ...

اینجوری نکن ناراحت میشم

بخدا من هیچوقت حاضر نیستم شخصیت خودمو بخاطر یه نفر دیگه ببرم زیرسوال در حدی نمیبینم شون که بخام زبون مو بخاطرشون کثیف کنم ولی این همش تقصیر خودش بود اگر حد شو میدونست اینجوری باهاش رفتار نمیشد

اینجوری نکن ناراحت میشم بخدا من هیچوقت حاضر نیستم شخصیت خودمو بخاطر یه نفر دیگه ببرم زیرسوال در حدی ...

تموم شد دیگه. این قضیه رو..ـ ببند......کاریه ک شده..بیخیال.

همیپجا باش. . با ما بجایی برس💔 واقعیت یه دختر آروم و سر به زیرم ولی تو سایت عجیب شیطون میشم ...

امضای خودم یادم نبود💔😐فعلا که فرمانده آرزو عه 🫡

خاله تونری بچه هایه دعوایی کردن ربطی به شما نداشته🥺شما ناراحت بشی قلب سایت درد میگیره

هه ما با کسایـے خوبیم که ذاتشون خوبہنه قیافشون!🫸🏻 ✨️عضو رسمی انجمن H_T_A✨🤌🏻

امضای خودم یادم نبود💔😐فعلا که فرمانده آرزو عه 🫡خاله تونری بچه هایه دعوایی کردن ربطی به شما نداشته ...

ربط داره. منتظر جواب نی نی یـ.ارم. ببین.ــ.تاپییکت .

جشکلی شد😔

ربط داره. منتظر جواب نی نی یـ.ارم. ببین.ــ.تاپییکت . جشکلی شد😔

چه جوابی خاله میخوای بری؟

اشکال نداره تاپیک فدا سرت خاله

تموم شده دیگه،منم به لطف آرزو هستم

[UOTE=406046017]چه جوابی خاله میخوای بری؟ اشکال نداره تاپیک فدا سرت خاله تموم شده دیگه،منم به لطف آرزو هستم[/QUOTE]

خوشحال شدم نرفتی... بمون کنار دوستات ــ. من به این سایت تعلق ندارم، خوش باشین و سلامت اگه موندم ک هستم اگه ن که رفتم💔

حالم خوب نیست ببخشید. ـفعلا.. اومدم بهتر شم ک.. هی بدترمم میشه 💔

[UOTE=406046017]چه جوابی خاله میخوای بری؟ اشکال نداره تاپیک فدا سرت خاله تموم شده دیگه،منم به لطف آر ...

وای خاله نرو🥺

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز