2777
2789
عنوان

دوستم داره بهم از پشت خنجر میزنه

142 بازدید | 13 پست

من یه مدتیه با یه پسری آشنا شدم و با هم حرف میزنیم و این موضوع رو فقط به یکی از دوستام گفتم،بعد یه مدت دوستم بهم گفت که تو پیشنهادی های اینستا پیج اینو دیده و میتونه فالوش کنه ؟یعنی حتی ازم اجازه هم گرفت منم گفتم آره چون بالاخره دوستم بود و از جریان خبر داشت و اگه کمکی میخواستم هم کمکم میکرد راجب همین پسره

الان یه مدتیه که حس میکنم حرفایی که به دوستم میگم رو پسره از قبل میدونه حرفایی که به پسره میگم رو هم دوستم میدونه ،انگار با هم حرف میزنن و هر چی من بهشون میگم رو بهم دیگه میگن،مثلا من به دوستم گفتم شاید امسال تولد بگیرم بعد فرداش پسره بهم گفت چیشده میخوای تولد بگیری،وقتی هم بهش گفتم تو از کجا میدونی گفت حدس زدم انگار میخوای تولد بگیری که اصلا قانع نشدم از دوستمم پرسیدم تو باهاش حرف میزنی میگه نه من چرا باید باهاش حرف بزنم و این حرفا

به نظرتون من اشتباه میکنم؟!چجوری مطمئن شم دارن با هم حرف میزنن ؟اصلا چیکار کنم؟!من قبلا هم یه بار خیانت دیدم اینبار واقعا دارم داغون میشم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آشغالهای عوضی دارن بهت خیانت میکنن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مگ دوتایی نرفتن؟ قبلا گفتی با هم دارن میرن خارج

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مگ دوتایی نرفتن؟ قبلا گفتی با هم دارن میرن خارج

اون قضیه مال دو سال پیش بود که من بعد دبیرستان میخواستم برم،دیگه بعد اون رفتم تراپیست حالم یکم بهتر شد سال بعدشم کنکور دادم و رفتم دانشگاه ،الان یه ساله با این دختره دوست شدم تو همون دانشگاه همکلاسیم،دوباره داره همه چی تکرار میشه انگار همیشه دوستام میخوان بهم ضربه بزنند😭