2777
2789
عنوان

جدی من باید حسرت به دل بمیرم

178 بازدید | 25 پست

یعنی نباید حداقل چند صباحی مستقل زندگی کنم

با این خرجا اصن نمی تونیم خونه بسازیم

6سال هم هست که با مادرشوهرم زندگی میکنم و خرج به کل زندگی با شوهرمه هر روز نوه و خواهر و دختر و عروساش اینجان و بلاخره خرج داره و به مادرشم پول داده گفته طلا اب شده بخر خرج زندگی با من

یعنی من باید بدون اینکه چند روز ی نفس راحت بکشم بمیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسرت یه کودک فلسطینی داشتن یه توپ پلاستیکی شاید باشه . حسرت مادر فلسطینی شب راحت خوابیدنه . کلی درد بدتر دیگران دارن شاکر باش ،به بد تر از خودت فکر کن تا دغدغه هات کمتر شن

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*
حسرت یه کودک فلسطینی داشتن یه توپ پلاستیکی شاید باشه . حسرت مادر فلسطینی شب راحت خوابیدنه . کلی درد ...

فکر کودک فلسطینی؟شما کودکان ایران رو دیدی؟جوون های ایرانی که ندارن ..نمیتونن ..خسته شدن و دست به خودکشی میزنن؟نمیخواین افکارتون رو عوض کنین

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
خیلی سخته درک میکنم همسرت کارش چیه?خرج خود شما چقدره؟

شوهرم چندتا شغل داره و کارش ازاده بیشتر شغلش برای بهار و تابستونه

خرج خودمون هم من که اصلا خرجی ندارم ولی باردارم و ی بجه شیرخشکی هم دارم

فکر کودک فلسطینی؟شما کودکان ایران رو دیدی؟جوون های ایرانی که ندارن ..نمیتونن ..خسته شدن و دست به خود ...

اره اینا هم روش ولی هر باید درد بدتر از درد خودشو ببینه چه کودک ایرانی باشه چه کودک فلسطینی و چه کودک اروپایی همه گناه دارن

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*
روستاییم عزیزم

روستا که راحت تره

الان روستاها جدیدا خونه های خالی رو میدن رهن و اجاره با قیمت کم

من عمه ام یکی از روستاهای مشهده خونه شو داده 10 میلیون ماهی 2 تومن. خودش مشهده

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

از همون اول مستقل باشین حتی شده گرسنگی بکشین ولی مستقل باشین نرین با مادرشوهر تو یه خونه چون مردا سس ...

والا بخدا حق میگی من 16سالم بود عروس شدم عقلم نمیکشید خانوادمم که ماشاالله