2777
2789
عنوان

آدم رو به همه چیز خصوصی سوق میدن

392 بازدید | 19 پست

الان یه کاربری تاپیک زد معلم به خواهرش بی احترامی کرده

و من فکر کردم دلیل این که برای ما اتفاق نیوفتاده این هست که هممون رفتیم مدرسه غیرانتفاعی و بچه هام هم دارم میفرستم مدرسه غیرانتفاعی

باز بیمارستان های دولتی هم همینن

هم توی سایت خوندم و هم یه کارگری چند وقت پیش توی یه پروژه دستش آسیب دید و من موظف بودم باهاش برم بیمارستان و دیدم چقدر هرج و مرج هست و برخوردهای تند دارن با بیمارها

و گفتم چه خوب که خودم هرگز نمیام بیمارستان دولتی

یعنی عملاً بهای خدمات رایگان مالی؛ روانمون هست

تنها چیز رایگانی که برام خوب بوده دانشگاه دولتی بوده که اونم اینجا یه کاربری امد گفت بدبخت بیچاره پول نداشتی بیای دانشگاه آزاد😅

همه مثل هم نیستن

من هم مدارس دولتی درس خوندم هم غیر دولتی

و خیلی ناراحتم چندسالم غیر انتفاعی خوندم

مدرسه دولتی خیلی بهتر بود

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...کِه کِردار مانَد زِ ما یادِگار...️💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه مثل هم نیستنمن هم مدارس دولتی درس خوندم هم غیر دولتیو خیلی ناراحتم چندسالم غیر انتفاعی خوندممدرس ...

من خودم تجربه ای از مدرسه دولتی عادی ندارم که نظر بدم و براساس تجربه و نظرات بقیه گفتم

ولی بیمارستان رو به چشم خودم دیدم

حالا شانس شما جای بد افتادی دلیل نمیشه من اتفاقاا هم مدرسع دولتی خوب درس خوندم هم بیمارستان دولتی ه ...

من مدرسه دولتی عادی رو نرفتم و واقعاً نمیدونم و براساس نظر بقیه به ویژه کاربرهای سایت گفتم خودم مثلاً یادمه اونا ساعت کلاسشون از ما کمتر بود و کمپ مطالعاتی نداشتن و این امتیاز بود و میتونستن بیرون به برنامه های خودشون برسن

من خودم تجربه ای از مدرسه دولتی عادی ندارم که نظر بدم و براساس تجربه و نظرات بقیه گفتمولی بیمارستان ...

بله کاملا درسته بعضی بیمارستانای دولتی خیلی شلوغن اونایی که برای تامین اجتماعی

من یه بار رفتم عیادت یه بیماری رفتم دیدم چجوریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله کاملا درسته بعضی بیمارستانای دولتی خیلی شلوغن اونایی که برای تامین اجتماعیمن یه بار رفتم عیادت ی ...

واقعاً چندبار داشتم گم میشدم

اون بیچاره هم همینطوری داشت درد میکشید

واقعاً چندبار داشتم گم میشدماون بیچاره هم همینطوری داشت درد میکشید

💔

ان شاءالله هیچکس محتاج دکتر و بیمارستان این چیزا نشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی هست که میگن بیمارستان دولتی کشتارگاه هست

و واقعا هم همینه

و منم مدرسه عادی نرفتم

ولی اون هم به پای مدرسه خاص نمیرسه دیگه ...

حالا باز زمان ما معلم ها شعور داشتن توهین خیلی کمرنگ بود

الان شده نقل و نبات مدارس عادی😅

بیمارستان دولتی❌️❌️

قتلگاه ✅️✅️

بیمارستان خصوصی بیشتر ظاهره هیچ وقت از نظر علمی به پای بیمارستان دولتی آموزشی نمیرسه

شما هیچ وقت نمیتونید مریض اورژانسی که در خطر مرگ هست رو ببرید بیمارستان خصوصی چون پذیرش نمیدن فقط مریض های استیبل که کار و نظارت چندانی نیاز نداشته باشند رو قبول میکنن

امیدوارم هیچ وقت براتون پیش نیاد البته

و اینکه اون رزیدنت ها و اینترن هایی که تو بیمارستان دولتی هستند رو قطعا از میزان پرداختی و مدل شیفت هاشون خبر دارید دیگه چون گفتید خواهرتون اینترن هستن

رزیدنتی که داره مجانی کار که چه عرض کنم بیگاری میکنه برای سیستم و ۱۲ تا شیفت بدون آف داره معلومه حوصله نداره مهربون برخورد کنه با بیمار به خصوص که خود رزیدنت به شدت باهاش نامهربون برخورد میشه از طرف سال بالا و پرسنل بیمارستان بعضا حتی بیمارها

تو بعضی کشور ها اگه درمان مجانی دارند مالیات های آنچنانی از مردمش میگیرن و پرداخت مناسبی به پزشک ها داره در تعداد مریض یه لیمیت هایی دارن نه اینکه هر کس اومد خوش اومد

ساعت کاریشونم خیلی انسانی تره

همینجا یه پرستار تاپیک زد چرا ساعت یک شب نوروبیون میارید اورژانس و وقت کادر درمان رو میگیرید و جون مریضای واقعا اورژانسی رو به خطر میندازید

جواب کاربرا جالب بود

وظیفه اتونه پول میگیرید که بخوابید چرا باید خوابیدن شما برای ما مهم باشه

حالا بیا برای اینا توضیح بده که شیفتا ۲۴ ساعته ست و هیچ آدمی نمیتونه اصلا نخوابه

بیا توضیح بده پولی نمیگیریم که در حد زحمت هامون باشه

حالا بیا توضیح بده که به اجبار طرح و .... دارن ازمون کار میکشن تا طرح تموم میشه از سیستم فرار میکنیم

کیه که متوجه بشه

یه چیزی هست که میگن بیمارستان دولتی کشتارگاه هست و واقعا هم همینه و منم مدرسه عادی نرفتم ولی اون هم ...

میگم تنها جای دولتی که خوب بود همون دانشگاه دولتی بود که اونم بعدش توی نی نی سایت تحقیرمون کردن😅

بیمارستان خصوصی بیشتر ظاهره هیچ وقت از نظر علمی به پای بیمارستان دولتی آموزشی نمیرسهشما هیچ وقت نمیت ...

بله خواهرم اینترن هست

خواهرم و امثال خواهرم اگر رفتار اشتباهی کنن میشه گذاشت پای بچگی و خستگی ولی کارمند پذیرش چه کار سنگین و پیچیده ای داره که جواب یه سوال عادی رو با خشم میده؟

من دوتا زایمان یه جراحی زیبایی

و سه تا عمل درمانی در بیمارستان های خصوصی داشتم و راضی بودم

هیچ کدوم به قول شما خطر مرگ رو نداشتم ولی یکیش انقدر مهم بود که مهم تاکید شد به غیر از فلان بیمارستان جایی نرو

به هرحال من تجربه خودم رو گفتم

و تجارب متعدد کاربرهای اینجا هم از زایمانی که سه روز بیمارستان نگهشون داشته و دانشجو آورده بالاسرشون و ... هم قابل مطالعه هست

من خودم چون تو بیمارستان دولتی کار میکنم میگم نمیشن توقع خدمات مراکز خصوصی رو از مراکز دولتی داشت خصوصی طبیعتا خلوت تره تایم بهتری میشه گذاشت و چون هزینش رو پرداخت میکنید خدمات با کیفیت تری هم دریافت میکنید و این هیییییچ ربطی به پرسنل نداره

ولی شما مییای بیمارستان دولتی میشینی جلوی پزشکی ک قبل شما صدتا مریض دیده نمیتونی توقع داشته باشی باهات خوش و بش کنه یاپرستاری ک بکوب شیفت میده قربون صدقت بره و....

درنتیجه از هرچیزی اندازه پتانسیل همون چیز توقع داشته باشید