2777
2789
كي گفته اطلاع رساني شده

عزیزم اطلاع رسانی شد میتونی بری از بوتیکای همونجا بپرسی ماهم رفتیم ببینیم که دیر رسیدیم

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اصلا ولی گاهی عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد  حیلیا که میگفتن داعش بیاد تو مملکتمون یباره می ...

داعش تو کشورمون هست 

هیچ امتیتی وجود نداره شب میخوابی صبح بیدار میشی قیمتها سر بف فلک گذاشته . اعتراض میکنی خفت میکنن میبرن تو سیاهچالهاشون شکنجه میدن و تجاوز میکنن آخرشم مرگ بعد میگن خودکشی کرده این تازه دونمونشه

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
برای خودت متاسف باش.از یه نمایش مسخره اینقدر ترسیدید دیگه وای به حال اینکه واقعیت باشه کاش به جای ای ...

از نمایش کسی نترسیده حرکت زشتیه باید دل مردم رو شاد کنن نه روز بروز افسردگی رو تو جامعه بیشتر کنن

شما اونجا بودی؟ 

هزار بار پرسیدن گفتم نه ما دیر رسیدیم ولی واقعا وقتی هم رسیدیم هیچ اثری از ترس و غش و این یک کلاغ چهل کلاغا نبودمردم خیلی خیلی شاد و خندون انگار طنز دیده بودن 

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)
عزیزم اطلاع رسانی شد میتونی بری از بوتیکای همونجا بپرسی ماهم رفتیم ببینیم که دیر رسیدیم

يه ويديو ديدم يكي از مسئول همونجا كلي سرشون دادو بيداد كرد  ميگفت اين چه كار مسخره اي مردم سكته كردن 

هزار بار پرسیدن گفتم نه ما دیر رسیدیم ولی واقعا وقتی هم رسیدیم هیچ اثری از ترس و غش و این یک کلاغ چه ...

انگار طنز دیده بودن😓😓جملتون رو با دقت بخونید 

داعش تو کشورمون هست  هیچ امتیتی وجود نداره شب میخوابی صبح بیدار میشی قیمتها سر بف فلک گذاشته . ...

این که تقصیر ح س ن ی هستش خودش یپا داعشه ..داعش جلوش لنگ میندازه 

مملکتو داد به فنا ..به ریش همه میخنده 😐😞

میگفتن..حالا چرا داری گریه میکنی ..جنین سه ماهِ که گریه نداره ..روح نداشت که انسان تلقی بشه..راست میگفتن..تو انسان نبودی ..تو فرشته ای بودی که واسه رهایی از این دنیا مامانتو با یه عالمه دلتنگی تنها گذاشتی .. هیچ وقت اون چهره کوچولوتو فراموش نمیکنم عزیز دل مامان .. نیم دونه مامانیی بهشتی شدنت مبارک👼🍁
این که تقصیر ح س ن ی هستش خودش یپا داعشه ..داعش جلوش لنگ میندازه  مملکتو داد به فنا ..به ریش ه ...

😢😢😢 قبل از اونها اوضاعمون خوب بود؟؟؟

از نمایش کسی نترسیده حرکت زشتیه باید دل مردم رو شاد کنن نه روز بروز افسردگی رو تو جامعه بیشتر کنن

کاش اونجا بودی میدیدی اتفاقا مردم شاد بودن توی فیلمشم هست همه جیغ و هورا و سوت میزنن هر کسی هم دوست نداشته میتونسته نره

راس ميگي بحث ترس نيست حركتشون زشته

تو همه دنیا برنامه میزارن مردم رو تو خیابون شاد کنن کشور ما 😓😓😓😓واقعا کجا رفت اون همه تمدن و فرهنگ

داعش تو کشورمون هست  هیچ امتیتی وجود نداره شب میخوابی صبح بیدار میشی قیمتها سر بف فلک گذاشته . ...

اگه در این حد که شما میگین وضعیت خرابه که اصلا جای ناراحتی نداره چون اون نمایش بوده

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍