2777
2789
عنوان

اسم دوقلو هام🤔

623 بازدید | 31 پست

دوستان دو قلوهام پسر دخترن اسم هایی که به هم بیان سخته من خودم اریسا و آریا رو انتخاب کردم ولی زدن تو ذوقم میگن اسم جدید تر بزار مثلا آرشاویر  میشه شما هم نظر بدین

هرچی ارزوی خوبه مال تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرشیوی رو کجا بذارم😕😲

ببخشید آرشاویر

از اینکه زنی دیوانه وار با تو بحث می کند خوش حال باش!دنیای زن ها کاملا متفاوت است؛ زن اگر سکوت کردبدان سکوتش نشانه ی پایان توست

یه اسم ساده و پرمعنابزار

فکرنمیکنم کسی ازاسمای پیچیده خوشش بیاد

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍

یاسمین ویاسین قدیمی ان ولی بهم میان

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

واي خوشبحالت چقد خووب.انشالله به سلامتي بيان بغلت.اسماشون خيييلي هم قشنگهه.اسم خواهرزاده هاي منم انيتا وارياست

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین