2777
2789
عنوان

بیاین لطفا خانما نیاز دارم بهتون

161 بازدید | 27 پست

توروخدا بخونید کمکم کنید.

بچه ها من الان ۲۱ سالمه .هرچیم بد و بیراه خواستین بگین چون حقمه. وقتی ۱۵ سالم بود با یکی تو روبیکا دوس شدم دو هفته حرف زدیم بعد رفت به همه گفت با دختره رابطه داشتم و خرابه و فلانه من افسردگی شدید و فشار مغز گرفتم بخاطر این موضوع. بعدش توی ۱۷ سالگیم ینفر ک مشاور تحصیلیم بود ازم خاستگاری کرد منم احمق گفتم فعلا در ارتباط باشیم دوبار کافه رفتیم ک بشناسمش دیدم بدرد نمیخوره کلا ولش کردم

و شد ۱۸ سالگیم یه مشاور دیگه گرفتم بعد یسال کم کم داشتیم وازد رابطه میشدیم ک فهمیدم نامزد داره و کلا بی چون و چرا بلاکش کردم.

بچه ها از خودم متنفرم من خیلی دم دستی و خراب و احمقم.

الان ینفر هست خاستگاری کرده ازم موقعیت خوبی داره ادم خوبیم هست خانوادم میگن قبول کن ولی خودم گفتم حداقل تا ۲۵ سالم نشه نامزد نمیکنم و فقط میتونیم رفت و امد کنییم خانوادگی .

ادم خیلی خوبیه و فکر میکنه من دختر پاک و خوبیم.خیلی روم حساب باز کرده نمیدونه چه آشغالیم

بچه ها من نمیخوام از دستش بدم چیکار کنم؟

اگه نگم بهش خودم حالم از خودم بهم میخوره اگرم بگم حس میکنم دیدش عوض میشه بهم

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظر خودم ؟سنت کمه برا ازدواج و کلا سنتی نمیپسندم

دوما به نظرم عزت نفست کمه که به خودت میگی اشغال اکثر انسان ها تو این زمانه مخصوصا ممکنه وارد رابطه با فرد اشتباهی بشن و مهم اینه روابطتو با فرد سمی تموم کردی ...الان فقط به فکر پیشرفت و درس و کار و ارتقای خودت باش و اگه دوست داری با فرد مناسب با معیارات وارد رابطه شو ....

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

عزیزم تو یا ادم خرابو ندیدی یا نمیدونی خراب بودن چیه

یه فامیل داریم تو عقد حداش شده بود و از اون به بعد علنا با همه مردا رابطه ج نسی داشت ولی یه معلم ازش خواستگاری کرد جواب مثبت داد و الانم بارداره و زندگی خوبی دارن،و اینکه شوهره فک میکرد این خیلی پاکه

نظر خودم ؟سنت کمه برا ازدواج و کلا سنتی نمیپسندم دوما به نظرم عزت نفست کمه که به خودت میگی اشغال اکث ...

اره برای همین گفتم تا قبل ۲۵ نامزد نمیکنم و الان فقط اشنا میشم.

فقط موندم چطوری اینارو بهش بگم که دیدش عوض نشه بهم

البته ادم خوبیه میدونم براش مهم نیست چون میدونه اشتباه کردم

ولی درکل حس بدی دارم به خودم

عزیزم تو یا ادم خرابو ندیدی یا نمیدونی خراب بودن چیهیه فامیل داریم تو عقد حداش شده بود و از اون به ب ...

🥺🥺🥺واقعا؟

بخدا من باهام خوب رفتار میکنه عذاب وجدان میگیرم که چقد آدم بدی ام

اره برای همین گفتم تا قبل ۲۵ نامزد نمیکنم و الان فقط اشنا میشم.فقط موندم چطوری اینارو بهش بگم که دید ...

گفتم که اصلا حس بدی به خودت نداشته باش قشنگم نشخوار ذهنی پیدا کردی اگه میتونی تراپیست برو حتما

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

گفتم که اصلا حس بدی به خودت نداشته باش قشنگم نشخوار ذهنی پیدا کردی اگه میتونی تراپیست برو حتما

تراپیست هم رفتم فایده نداشت

بنظرت الان ازم پرسید چی بهش بگم؟🥺🥺🥺