2777
2789
عنوان

دعوا

170 بازدید | 9 پست

من موقعی که کار اشتباهی از کسی که برام مهمه مادر برادر و شوهرم که باهاشون راحتم سر میزنه سریع عصبی میشم و شروع میکنم ب داد و فریاد. در واقع حرفامو با داد و فریاد میگم. و دعوا درست میشه و همیشه هم میخوام قهر کنم برم . الان که بچه دار شدم دیگه بدتر جلو بچه. هر دفعه میگم دیگه جلوش اینکارو نمیکنم ولی نمیشه. بازم عصبی میشم. مثلا شوهرم چن وقته مهمونی مجردی دوره ای با همکاراش راه انداختن ی شب هم اومدن خونه ما بساط همه چی دارن قلیون تریاک پاسور من خوشم نمیاد شوهرمم اهلش نیست چندین ساله لب ب قلیون نزده حالا تو این جمع دوباره...

خلاصه دفعه قبل که رفت و من با ی بچه کوچیک که مدام نق میزنه و داره دندون درمیاره تنها گذاشت قرار بود خواهرش بیاد پیشمون که نیمد از خستگی میخواستم گریه کنم. جایی که میخواستن برن نیم ساعت هم راهه . تا یک شب نمیاد. من خ عصبی شدم وقتی اومد ب جنگ و دعوا گذشت. من از خانوادم دورم. ی شبم خواهرش اومد پیشمون که اینقد بچش بهمون غر زد که مردم دیگه. اخرین شب باز دعوامون شد و گفت که تموم شده مهمونیا . امر وز باز از سرکار که اومد گف کارتتو بده برات مرغ بخرم من دعوتم. منم اتیش گرفتم تا تونستم داد زدم و بد و بیراه گفتم که از این خونه میرم اگه رفتی اونم گف بی بچه برو طلاقت میدم و از خدامه. اخرش نرفت ولی اعصاب منم خورد کرد. چطوری حرفامو بی دعوا بگم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگاه هرچقدر بيشتر داد بزني به طور ناخودآگاه اون بدترميكته، بهش دوستانه بگو كه دوست نداري كسي تو خونت قليون و ترياك بكشه، بهو اگر اختيارشون رو از دست دادن و اتفاقي براي ما افتاد جي؟ 

اما بهترين كار صحبت با مشاور هست 

حق داری بساط تریاک تو خونه ت راه میندازن من بودم مینداختمشون بیرون

تو خونه من که نذاشتم بردشون تو اتاق باباش که اونم معتاده . ولی من که خبر ندادم اونجاهایی که میره چ خبره

تو خونه من که نذاشتم بردشون تو اتاق باباش که اونم معتاده . ولی من که خبر ندادم اونجاهایی که میره چ خ ...

واي خدا به دادت برسه، كاش به طور ناشناس زنگ ميزدي پليس يا به كسي ميگفتي زنگ بزنه پليس يه روز كه تو اين جمع هستن پليس بياد جمعشون كنه. براي همسرت هم درس عبرت ميشه