2777
2789
نفری ۴ تومن میدن یا نفری یه تومن ؟؟؟

اولش نفری 4 تومن میدن که برای 4 ماهه. یعنی ماهی یه تومن میشه باهاش خرید کرد.

خدا ذلیلشون کنه مردمو اسیر کردن. دیروز یه شونه تخم مرغ از عمده فروش گرفتم شد 350 تومن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

الان که یکسری ها گفتن به همه میدن؟!چرا درست اطلاع رسانی نمیکنن !

چون اصلا چیز مهمی نیست دیگه این مبلغ چیه ک بخوان اطلاع رسانی کنن!!!!

پول برنج هم نمیشه در ماه

وقتی که کالا با ریختن این پول ها ب حساب مردم ازینی ک هست گرون تر شد

میشه بگی کجاش هست یعنی الان بله بزنم مشخص بهشون تعلق گرفته یانه؟

آره عزیزم

بله رو نصب کن برنامه رو باز کنی بخش استعلام رو میبینی

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

الان انجام دادم نوشته استعلام موجودی صفر یعنی تعلق نگرفته ونمیگیره؟الان برای شما که تعلق گرفته مبلغ ...

بذار برم استعلام بگیرم بیام

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

ماهی ۱تومن نفری ۴تومن شارژ میشه که تو فقط میتونی یک تومنش رو این ماه خرید کنی

اهان دستت درد نکنه پس فقط تا ۴ ماه نفری یه تومن میزنن ک اون یه تومنم فقط میشه باهاش اجناس اقلام مصرفی سبد کالا تهیه کرد نمیشه برداشتش کرد اون پولو؟؟؟

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚

اولش نفری 4 تومن میدن که برای 4 ماهه. یعنی ماهی یه تومن میشه باهاش خرید کرد. خدا ذلیلشون کنه مردمو ...

اره والا ۴ تومنم شد پول جیره بندی میکنن انگار ما گداییم والا از صدتا فحش بدتره این

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚

اهان دستت درد نکنه پس فقط تا ۴ ماه نفری یه تومن میزنن ک اون یه تومنم فقط میشه باهاش اجناس اقلام مصرف ...

نه نمیشه برداشت کرد. با اون یه تومن هم نمیشه چیری خرید کرد. قیمتها همه چند برابر شده