2777
2789
همسر من سرپرست خانواده هست بعد برای من پیامک اومده🥴🤦

اعتماد نکنید لطفا کالا برگ از فردا قابل برداشت برای دهک پایین بعدم من که خودم شخصن بارها اینجا گول خوردم توروخدا برای کسی پول واریز نکنید سر ادرس نرید خطرناکه اگه کمک میخواهید بکنید اطراف خودمون زیاده لطفا لطفا نی نی یارها بارها گفتن چنین تاپیکایی گزارش داده بشه

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
لطفا مواظب باشید تو دنیای اطرافمون زیاد هست از این تاپیکاش صداقت ندیدم لطفا لطفا تو مجازی اعتماد نکن ...

نه من اول از نی نی یار اجازه میگیرم باتوجه به اون کارام انجام میدم

تو بیرون زیاد کمک میکنم چون با چشم دارم میبینم

ولی مجازی رو حتما از نی نی یار سوال میپرسم که مشکلی گلم پیش نیاد

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من درخواست قبول نمیکنم اینجا صحبتت بگو

سر ادرس نرید بلایی سرادم میارن بخدا من خودمم دلسوزم ولی اطرافمون اونقد ادم هست کمک کنیم چرا نشناخته ندیده اعتماد درحالیکه من خودم همینجا هزار بارگول خوردم اومدم ثواب منم بعد نی نی یارها گفتن اینا چندین اکانت دارن کلاهبرداری میکنن به هیچ عنوان نه مالی کمک کنید نه سرادرس کسی برای کمک برید

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
نه من اول از نی نی یار اجازه میگیرم باتوجه به اون کارام انجام میدم تو بیرون زیاد کمک میکنم چون با چش ...

نی نی یارها گفتن بارها که داخل مجازی کمک نکنید اگه کردید مسولیت باخودتون

سر ادرس نرید بلایی سرادم میارن بخدا من خودمم دلسوزم ولی اطرافمون اونقد ادم هست کمک کنیم چرا نشناخته ...

چشم حتما عزیزدلممم

مرسی که گفتی قشنگم 🌸🌸🩷🩷

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

نی نی یارها گفتن بارها که داخل مجازی کمک نکنید اگه کردید مسولیت باخودتون

نه من پس کاری باتوجه به حرفای شما انجام نمیدم

متوجه شدم حق باشماست

چشم

چشم حتما عزیزدلممممرسی که گفتی قشنگم 🌸🌸🩷🩷

همین نیت که کردید به ایشون کمک کنید به دیگری کنید که لااقل با چشم میبینی و ثابت میشه برات نه اینکه ازاین شرایط یک عده بیان اخاذی ...خدا برکت بده به مال و زندگیتون

همین نیت که کردید به ایشون کمک کنید به دیگری کنید که لااقل با چشم میبینی و ثابت میشه برات نه اینکه ا ...

چشم عزیزدلمم

حتما همینکارو انجام میدم

قربونت برمم مرسی از حرفایی که زدی🌸🩷🙏

استاتر اگه راست میگید چهار نفرید و اوضاع مالیتونم گفتی خیلی خرابه پس جز دهک اول هستید فردا کالا برگ قابل برداشت هست نفری یک تومن هرکدومتون میتونید خرید کنید مشکلتون حل میشه ان شاالله مارا حلال کن ....بچه ها رفتن سر ادرس کسی مساوی باخطر مرگ مواظب باشید