2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیز قربون معرفتتانشاءالله خدا ب مالتون برکت بدهخب شاید روش نمیشه بگه برام بفرستطبق چیزی ک میگه، حتم ...

من مشکلی ندارم بهم آدرس بده براش میفرستم راهی هم نیست

خیلی اصرار کردم ولی خودشون نگفتن

و گفتم مواد غذایی دادن کسیو فقیر هم نمیکنه

دارم به هم وطن خودم کمک میکنم و از ته دلم اینکار میکنم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

من مشکلی ندارم بهم آدرس بده براش میفرستم راهی هم نیست خیلی اصرار کردم ولی خودشون نگفتن و گفتم مواد غ ...

انشاءالله خدا برکت بذاره تو مالتون

دین خدا آسومه،سختی هاش هم لذت بخش و چیزی که لذت بخش باشه باز طی کردنش آسون میشه...پس اگه یه ذره فقط یه ذره دین اسلام رو سخت ببینین، مطمئن باشین فریب هوای نفس و یا شیطان رو خوردین..پس به خدا پناه ببرین و برا هدایت خودتون دعا کنین و از خدا بخواین اهدنا الصراط المستقیم......برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو......برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه

انشاءالله خدا برکت بذاره تو مالتون

همچنین واس شما و همه مردم ایرانم🤲✨️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

من مشکلی ندارم بهم آدرس بده براش میفرستم راهی هم نیست خیلی اصرار کردم ولی خودشون نگفتن و گفتم مواد غ ...

لطفا مواظب باشید تو دنیای اطرافمون زیاد هست از این تاپیکاش صداقت ندیدم لطفا لطفا تو مجازی اعتماد نکنید

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
خواهر گلم شماره کارتت رو میخوامگفتم شاید اینجا راحت نباشی

اعتماد رو چه حسابی اگه واقعا میخوای کمک کنید توروخدا دنیای واقعی.چطور باور میکنید پول بسته اینترنت دارن گوشی دارن ....ببین لطفا لطفا براکسی اینجا پول واریز نکنید بارها نی نی یارها گفتن

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
گلم میشه درخواسنمو قبول کنی

من درخواست قبول نمیکنم اینجا صحبتت بگو