2789
همسرت سر کار نمیره؟کدوم شهر هستید؟

همسر ندارم

دختر مجردم

پدرم فوت شده

مادرمم بیمار و جا افتاده

بیرون نمیتونم کار کنم ۲۴ ساعته پرستار میخواد مامانمم

خواهر بزرگترم میره مترو و....

این ماه کم پول دشت کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رب داریمامشب نون و رب خوردیماما اونم تموم میشه دیگه شایدم ی قوطی رب بگیرم نون و رب بخوریم

تخم مرغ کمتری مصرف میشه اگه املت ربی درست کنید

از سوپری نمیشه نسیه خرید کرد ؟

اگر خودتون راحتین ممکنه بگید انتهای ماه قراره به چه صورت بشه؟

نه گلم فداتشم مرسی🤍

تعارف نکن واقعا اگه کرج هستی بگو واست الان مرغ یا گوشتی با اسنپ میفرستم بلاخره هممون هم وطن هستیم و همه ما هستیم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

اعتبار ۴ میلیونی کالابرگ از ۲۰ دی واریز میشود

🔹شورای اطلاعرسانی دولت: طبق برنامه زمانبندی که از طریق پیامک به سرپرست خانوار اعلام میشود از ۲۰ دیماه خانوارها میتوانند با مراجعه به فروشگاهها با اعتبار کالابرگ خود خرید کنند.

اما اعتبار کالا برگ چقدر است؟
🔸ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر

🔸در مرحلۀ اول ۴ میلیون تومان بهازای هر نفر به کارت سرپرست خانوار واریز میشود یعنی ۴ ماه یکجا اما ادامۀ پرداختها ماهانه خواهد بود.

چه کالاهایی میشود خرید؟
🔹شیر، پنیر، ماست، گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخممرغ، برنج، روغن مایع، ماکارونی، قند، شکر و حبوبات

🔹قیمتها طبق مصوبات ستاد تنظیم بازار تعیین میشود.

چه کسانی کالابرگ میگیرند؟
🔸در مجموع حدود ۸۰ میلیون نفر تحت پوشش طرح قرار میگیرند.

چطور اعتبار کالابرگ را استعلام بگیریم؟
🔸اپلیکیشن «شما»
🔸پیامرسان «بله»
🔸کد دستوری: #1463*500*

🔺توجه داشته باشین پیام نمیاد فقط باید استعلام بگیرین

وطن خانه ی مادری تو و من است .🇮🇷

تعارف نکن واقعا اگه کرج هستی بگو واست الان مرغ یا گوشتی با اسنپ میفرستم بلاخره هممون هم وطن هستیم و ...

نه عزیزدلم خدا ب زندگیت برکت بده تهران هستم

کرج نیستم.

قربون معرفتتت الهی خدا همچین ادمایی و زیاد کنه

همسر ندارمدختر مجردمپدرم فوت شدهمادرمم بیمار و جا افتاده بیرون نمیتونم کار کنم ۲۴ ساعته پرستار میخوا ...

خب خواهرت مگه روزانه کار نمیکنه؟

ممکنه فردا انشالله بهتر فروش داشته باشه

نه عزیزدلم خدا ب زندگیت برکت بده تهران هستمکرج نیستم.قربون معرفتتت الهی خدا همچین ادمایی و زیاد کنه

ای بابا

فداتشمم

اگه چیزی خواستی بهم بگو مواد غذایی دادن هیچکسو فقیر نمیکنه به غیر ایرانی هم کمک نمیکنم هموطن خودم هستی

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

خب خواهرت مگه روزانه کار نمیکنه؟ممکنه فردا انشالله بهتر فروش داشته باشه

فروش والا ماهایی ک بتونه میریم بسته ادامسی لیفی چیزی عمده میگیریم واس فروش اگر در نیاریم فروش نیست..

دوست ندارم اسمشو بکم اما..

از برنامه تارا هم میتونین استفاده کنین اپلیکیشنشو رو گوشیتون نصب کنید یک میلیون بهتون اعتبار تعلق میگیره بعد ماه به ماه قسطش رو پرداخت میکنید از فروشگاه های زنجیره ای میتونین خرید کنید

۲۰ ام قراره کالابرگ بدن

هر نفر ۴ میلیون

اگه شما ۴ نفرید میشه ۱۶ میلیون

برا از،الان تا بیستم با این صدتومن میتونین چیز بگیرین

۲۰ ام برین و از فروشگاه ها چیز بخرین

با کارت سرپرست خانواده تون

دین خدا آسومه،سختی هاش هم لذت بخش و چیزی که لذت بخش باشه باز طی کردنش آسون میشه...پس اگه یه ذره فقط یه ذره دین اسلام رو سخت ببینین، مطمئن باشین فریب هوای نفس و یا شیطان رو خوردین..پس به خدا پناه ببرین و برا هدایت خودتون دعا کنین و از خدا بخواین اهدنا الصراط المستقیم......برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو......برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه

قربونت برم عزیزدلمی خدا به مالت برکت بده

فداتشم

من بهت گفتم تعارف خلاصه نکن🌸🩷

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز