2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فعلا باردارنیستم.چون بارداری اول داشتم میترسم تکرار بشه دوباره

سلام عزیزم خوبی منم بارداری اول پره اکلامپسی شدم الان باردارم شما چه اقداماتی تو این بارداری انجام دادید که دوباره تکرار نشه خیلی استرس دارم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

من بارداری اولم خیلی سخت بود، فشار خون بالا، کند شدن رشد جنین، زایمان زود هنگام، بچه ریز، و هزاران مشکل دیگه

اما بارداری دوم اولین کاری ک کردم این بود ک دکتری را انتخاب کردم ک خیلی خیلی قبولش داشتم و باهاش ارامش بسیار زیادی داشتم

بسیار با سواد بود و شرایط منو میدونست در عین حال چقدرم بهم ارامش میداد

خودمم اروم تر بودم

هرگز فشارم بالا نرفت و یه بارداری خیلی خوب و زایمان خیلی خوبی را تجربه کردم

برای شما هم ارزو دارم...

سلام عزیزم خوبی منم بارداری اول پره اکلامپسی شدم الان باردارم شما چه اقداماتی تو این بارداری انجام د ...

سلام عزیزم مبارکه ایشالله بسلامتی بگذره وسالم بغلش کنی...من فعلا هفته ۲۵ هستم...روزی دوتا آ اس آ ۸۰ با تزریق روزانه انوکساپارین دارم از هفته ۶ تا آخر بارداری فعلا که خداروشکر همه چی خوبه...استرس نداشته باش فقط رژیم غذاییتو خیلی رعایت کن نمکو کامل حذف کن اصلا غذای بیرون نخور حتی بیسکویت وکیک چون همشون مواد نگهدارنده دارن ومضرن...من تمام غذاهامو آبپز بخارپز میکنم اصلا سرخ کردنی نمیخورم وشیرینیجاتم کامل حذف کردم تو هم رعایت کنی مشکلی پیش نمیاد..رب و سس و ترشی نمک وسرکه هم نخور

مرسی که جواب دادی عزیزم منم نمک کامل حذف کردم شیرینیجات و سرخ کردنی هم کم میخورم برم سونو تشکیل جنین دکتر بهم امپولم میده انشالله تو این بارداری مشکلی برامون پیش نیاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

سلام عزیزم خوبی منم انوکساپارین دارم میزنم و اسپرین بچه وزن میگیره فشارت دیگه بالا نرفت ببخشید میپرسم استرس تکرارشو دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبی منم انوکساپارین دارم میزنم و اسپرین بچه وزن میگیره فشارت دیگه بالا نرفت ببخشید میپرس ...

سلام عزیزم...خداروشکر تا الان خوب بوده از اول بارداری تا الان که ۳۳ هفته هستم فشارم ۱۰ روی ۶ بوده و اصلا بالا نرفته...۳۲ هفته سونو رفتم و و زنش ۲۲۰۰ گرم بود که دکترم گفت عالیه..نگران نباش همه چی خوب پیش میره برای توهم فقط فعالیت داشته باش ونمک نخور