آنیییتتا مدیر استارتر عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 5407 عنوان دندونم سوراخ شده درد میکنه 33 بازدید | 4 پست چیکارکنم Trust no one دیروز | 01:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22864 اگه هزینه پر کردن ندآری برو دندونپزشک بگو برات پانسمان بذاره،البته موقتیه ولی باز خوبه تا یمدت،فعلا دنتول بزن به دندونت جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
آنیییتتا مدیر استارتر عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 5407 اگه هزینه پر کردن ندآری برو دندونپزشک بگو برات پانسمان بذاره،البته موقتیه ولی باز خوبه تا یمدت،فعلا ... ی بار داخلشو پر کردم الان کنارش انگاری از وسط سوراخ شده Trust no one
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22864 ی بار داخلشو پر کردم الان کنارش انگاری از وسط سوراخ شده دقیقا میدونم چی میگی منم پر کردم حالا از کنارش سوراخ شده هی داره عمیقتر میشه جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..