2821
2789
عزیزم درد قلبی اینطوری نیست اصلا ک تو بگی از صبح درد دارم تا الاناونم توی جوون بدون بیماری خاصیاینکه ...

یعنی درد معده میتونه به گردن هم بزنه و تیر بکشه همون قلب ؟

چون من اینجوریم

یعنی درد معده میتونه به گردن هم بزنه و تیر بکشه همون قلب ؟ چون من اینجوریم

دو ساعت توضیح دادم میگم قلب ب گردن میکشه و طولانی نیست اینقدر 🫠

از صبح داره ب گردنت میزنه ؟ یا مثلا نیم ساعته؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دو ساعت توضیح دادم میگم قلب ب گردن میکشه و طولانی نیست اینقدر 🫠از صبح داره ب گردنت میزنه ؟ یا مثلا ...

نه گردنم همش درد نمیگیره انگار دردش میگیره ول میکنه

الان خیلی بدتر شده انگار دارم خفه میشم انگار قفسه سینم ورم کرده

ببخشید اگه اذیتت کردم با سوالام یکم حالم خوب نیست 🤍

نه قشنگم اذیت نمیشم دوست دارم سریعتر بفهمی درست تصمیم بگیری

ببین اول اینکه سوتین اگه بستی حتمااا باز کن دربیار

دوم اینکه وقتی راه میری دردت بدتره یا وقتی میشینی ؟؟

غذا خوردی ؟ با غذا بهتر شدی یا بدتر ؟؟

نه قشنگم اذیت نمیشم دوست دارم سریعتر بفهمی درست تصمیم بگیری ببین اول اینکه سوتین اگه بستی حتمااا باز ...

وقتی میشینم

غذا خوردم ولی نفهمیدم چجوری غذا خوردم اصلن

با غذا تغییر نکردم

الآن دراز کشیدم بدتر شده

به بدبختیام فکر میکنم انگار قلبم جمع میشه 😂

وقتی میشینم غذا خوردم ولی نفهمیدم چجوری غذا خوردم اصلن با غذا تغییر نکردم الآن دراز کشیدم بدتر شده ب ...

خب ببین باز هم میگم پس احتمالا قلبت نیست

همینکه میشینی بدتره خودش بیشتر ب نفع معدست

سنتم بیشتر ب نفع معدست

ببین نمیگم قلبه هیچی نیست خب ؟ ممکنه صرفا بخاطر ی شوک عصبی اینطور شده باشه ولی گذراس موقته ینی بیماری نداری شوک عصبیه

من خودمم خیلی عصبی میشم قلبم ب شدت درد میگیره و قفسه سینم انگار وزنه ده تنی روشه !

سر خود قرص برا قلبت نخور اصلاااااا

برا معده پنتو پرازول عالیه اگه داری بخور حتما

فاموتیدینم خوبه بد نیست کلیندیوم سی هم عالیه واقعا برا خیلی مربضا آب رو آتیشه بخور حتما

سوتینتم ک گفتم باز کن حتما ک فشاری روت نباشه

اگه دردات بهتر شد نفس تنگیتم رفت ک خداروشکر

اما اگه ادامه پیدا کرد حتما اورژانس برو و بگو پروپرانولول و یا فرص های دیگ خوردی

خب ببین باز هم میگم پس احتمالا قلبت نیست همینکه میشینی بدتره خودش بیشتر ب نفع معدست سنتم بیشتر ب نفع ...

مرسی دورت بگردم که وقت گذاشتی 🤍

سابقه بیماری قلبی دارم چون ارثیه ولی نرفتم دنبالش ببینم چیه

آره قلبم محکم میزد انگاری

چند دقیقه محکم میزذ ؟ توروخدا کشکی نخورید این داروهارو این اگه قلبت اوکی بوده باشه خودش مشکل میتونه ایجاد کنه

برادی کاردی بده جون ضربان فلب رو کاهش میده بیشتر برای اونایی ک تپش قلب استرسی دارن اونم وقتی دیگ واقعا شدید باشه و با استراحت بهتر نشه و اونایی ک پرولاپس میترال دارن موقع ورزش میدن سر خود. چرا میخوری 🫠