2789
آره 🫠

دیگه استراحت کن و نفس دم و بازدم کن

۲۴ ساعت گذشت خوب نشدی برو دکتر عمومی یا مستقیم بری دارخونه هم یه مسکن میده

دنیا خیلی کوچیکه یهو میبینی یه آدم آشنارو توی ناکجا آباد میبینی. امیدوارم همینطور اتفاقی جواب سوالای زندگیتو پیدا بکنی..😘

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگه درد در ناحیه گردن و دست چپ نداشته باشین ربطی به قلب ندارد یا استرس دارین یا مشکل عصبی هس که دقیقا حالت سنگینی روی قلب احساس میشه گاهی هم دردی شبیه به اینکه انگار چیز تیزی فرو کنن ناحیه سینه زیاد باشه حالت تهوع هم ایجاد میکنه ولی گفتم اگه درد درناحیه گردن و دست چپ باشه حتما قلب هس

ربطی نداره عزیزم من پزشکم اینی ک میکی بیشتر معدست قلب دردش اصن اینقدر طول نمیکشه الگوی دردشم این نیس ...

نه قسمت معده نیست آخه

نفس تنگی هم داشتم

بالاست خیلی سمت قفسه سینه چپ

میدونمحال هممون بدهولی یک ذره بی خیال دنیا و فیلم مپرد علاقتونو دانلود کنین نگاه کنین

داشتم فیلم میدیدم اتفاقا ولی قلبم تیر میکشه خیلی و درد میکنه درازم بکشم تنگی نفس دارم الان

اگه درد در ناحیه گردن و دست چپ نداشته باشین ربطی به قلب ندارد یا استرس دارین یا مشکل عصبی هس که دقیق ...

آره گردن و پشت و قلبمه تیر میکشه و درد میکنه تنگی نفسم دارم

داشتم فیلم میدیدم اتفاقا ولی قلبم تیر میکشه خیلی و درد میکنه درازم بکشم تنگی نفس دارم الان

یک قرص فاموتیدین ۴۰ بخورین بعدش یک چایی لیمو با نبات اگه بهتر نشدین برین پزشک اوژانس

نیم ساعت وقت بدین اثر کنه اگه لیمو نداشتین لیمو خشک اگه بازم نه همون چایی خالی با نبات کفایت میکنه

نه قسمت معده نیست آخه نفس تنگی هم داشتم بالاست خیلی سمت قفسه سینه چپ

عزیزم درد قلبی اینطوری نیست اصلا ک تو بگی از صبح درد دارم تا الان

اونم توی جوون بدون بیماری خاصی

اینکه میگی چون جای قلبه درد قلبه غلطه

درد قلب اولا اینقدر طول نمیکشه

دوما ب سمت گردن یا دست هات دردش میکشه

معده هم دقیقا همون سمتع واسه همین خیلی دردهاش با قلب اشتباه میشه

درد معده دقیقا الگوی درد تورو داره

طولانیه و همون نقطه و ب قول خودت پشتت مثلا میزنع ک میتونه بیشتر عصبی باشه

خلاصه قلب نیست

وقتی ناراحت و عصبی بشین مغز سریع ماده ای به نام کورتیزول به سایر نقاط بدنت پخش میکنه که باعث افزایش فشار خون وزیاد شدن ضربان قلبت میشه که باعث احساس درد در قفسه سینه میشه که طبیعی عس

عزیزم درد قلبی اینطوری نیست اصلا ک تو بگی از صبح درد دارم تا الاناونم توی جوون بدون بیماری خاصیاینکه ...

خانم دکتر حق با شما هستش

منم امروز اینجوری شدم قرص فاموتیدین خوردم با چایی لیمو یکمی هم اعصابمو اروم کردم دردم رفع شد