2777
2789
عنوان

یه امشبو طاقت بیارم فقط

266 بازدید | 14 پست

به نظرتون کارم احمقانست مادرم و خواهرشوهرم همسایه ان بعدش شوهرم زمانیکه میاد شهرمون میره خونه خواهرش میخوابه میگه اونجا راحتترم من یکساله به بالا اتاق خودمو که تو حیاطم هستش رو درش میبندم میرم خونه خواهر شوهرم میخوابم ..اما خدایی خسته شدم از حس در به دری ..الانم باردارم شوهرم شهرشون میمونه هفته ای یکبار میاد میگه همونم بریم خونه خواهرشوهرم راحتترم ..بابام امشب گفت چرا میرین خونه مردم خودت اتاق داری ..منم دیدم منم خونه خودمون راحتترم گفتم ما که جدا زندگی میکنیم همون یه روزم جدا باشیم بخاطر یه روز فقط در به در بشیم ..چون با این مدل زندگی راحته اما من خسته شدم ..امشب نرفتم خودش تنهایی رفت

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خونه نمیگیرید؟ منم اتاقم جداست ولی هرکاری کنم نمیاد میگ روم نمیشه البته اون خونشون فاصله نداره با خونموم

نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻

چرا خونه نمیگیرید؟ منم اتاقم جداست ولی هرکاری کنم نمیاد میگ روم نمیشه البته اون خونشون فاصله نداره ب ...

نمیگیره میگه منتظرم زن داداشش خونشو پس بده ..البته منم عمرا نمیرم اونجا و اینکه پسم نمیده ..اره روشم نمیشه منم روم نمیشه

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
یعنی چییییعنی ازدواج کردین ولی هرکدوم خونه باباهاتون زندگی میکنین ؟؟

دقیقا ..

چه عجیییب چرا خب

داستانش مفصله ..من یه جاری دارم دوسال ازم بزرگتره و زودتر عقد کرده من زودتر ازدواج رسمی کردم ..شوهر من قول داده قبل ازدواجش که خونشو بده به داداشش تا خونشون درست میشه و حالا داره به قولش عمل میکنه البته داداشش تهرانه زنش تنهایی تو خونش زندگی میکنه ...

داستانش مفصله ..من یه جاری دارم دوسال ازم بزرگتره و زودتر عقد کرده من زودتر ازدواج رسمی کردم ..شوهر ...

چه دلی داری تو که تحمل میکنی ،و اونا واقعااا نمیفهمن خودشون شرایطو نمیبینن ؟؟!!!🥲

چند سالتونه ؟

چه دلی داری تو که تحمل میکنی ،و اونا واقعااا نمیفهمن خودشون شرایطو نمیبینن ؟؟!!!🥲چند سالتونه ؟

خدایی کی ببینه ..من 26 سالمه شوهرم 34 سال

چه دلی داری تو که تحمل میکنی ،و اونا واقعااا نمیفهمن خودشون شرایطو نمیبینن ؟؟!!!🥲چند سالتونه ؟

خدایی دیگه تحملم آخراشه قبلا میگذروندم با زندگی در به دری دو روز اینجا دو روز اونجا اما الان سفت و سخت نشستم خونه مامانم تکونم نمیخورم ..یکجا نشینی صد شرف داره به در به دری ..البته شوهرم براش این چیزا مهم نیست یه شهر دیگست ..به این مرحله رسیدم که هرکدوم زندگی جدای خودمونو داشته باشیم بهتره ..

خدایی دیگه تحملم آخراشه قبلا میگذروندم با زندگی در به دری دو روز اینجا دو روز اونجا اما الان سفت و س ...

عزیزمن چرا از حق خودت دفاع نمیکنی ؟؟چرا حرف نمیزنی بگی من باردارم اذیتم خسته شدم از شرایط ؟نمیفهمم چرا به هر قیمتی تحمل میکنی و یکی دگ نشسته تو خونت به رو خودشم نمیارع !!!!