پسرم۹ سالشه داداشم و زنش از تولدش تا الان محبت و مهری بهش نداشتن کادو و بغل و بوس هم هیچی. کلا نادیده اش میگرفتن.پسرم خاله و عمه اینا نداره فقط دایی داره. حالا دارم عمه میشم ولی دلم بابت رفتار اونا با بچم صاف نیس. خب در کل بگین عمه شدن چه حسیه؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم قلبا خیلی دوستشون داشتم ولی بزرگ شدن مادراشون هی توگوششون میخونن عمه فلانه بیساره اونام باور میکنن و رفتارشون عوض شده دیگه قلبا دوستشون ندارم فقط تو ظاهر
اسی به نصیحت،،،زیاد ذوق مرگ نشو کادو هم زیاد نخر،چون بچه تورو ندیده گرفتن و بهش محبت نداشتن توام همونطور باش،،،،من خودم خیلی خیلی برای بقیه کادو خریدم ولی هیچکدوم از خواهر برادرام برای بچه هام چیزی نخریدن،،،،الان با خودم میگم گاووو بودم نمیدیدم چرا براشون اینقدر عزت و احترام گذاشتم،تا وقتی پسرم بزرگ شد اعتراض کرد من احمق بودم،پسرم گفت اونا برای ما چی خریدن هربار میری خونشون یا میان به بچه هاشون کادو میدی،،،،خیلی ناراحت شدم که بچم اذیت شده خاک عالم تو سر نفهم من خااااک
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔
خیلی قشنگه خیلی😍البته بستگی به زنداداش هم داره به نظرم
برادر زاده من چهار سالش شده یکی تا حالا به من عمه نگفته با اینکه هروقت اومده بهش کادو دادم برا بچه ها کلوچه میپختیم برای اونم میفرستادم یه بار زنگ نزد تشکر نکرد زن داداشم یا داداشم،،،،،الان چند ماهی هست گفتم همیشه شعبون یه بارم رمضون
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔
ولی در کل برای هیچ کسی بیشتر از خودت و بچه هاتو همسرت ارزش قائل نشو مخصوصا برادرت و زنش .برادرا واقعا بدرد نخورن.هر چی خواهرا محبت میکنن هیچ فایده ای نداره هر چی زنشون بگه همونه