2777
2789

منم این ماه زدم.خدا کنه ازاد شده باشه .دکتر چیزی درباره ازاد نشدن نگفت

با چنان عشقی زندگی کن ..که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی..خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند

قبل از امپول چي مصرف ميكردين؟؟؟من دكتر بهم كلوميفن داد فردا هم بايد برم سونو ببينم تخمكم ازاد شده يا نه😑😑اما اقدام نداشتم نميدونم بايد داشته باشم يا نه؟؟؟😑😑

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لتروزل شبی دوتا استفاده میکردم.ب من چرا نگفت سونو بیا برا ازادسازی!!

با چنان عشقی زندگی کن ..که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی..خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند
قبل از امپول چي مصرف ميكردين؟؟؟من دكتر بهم كلوميفن داد فردا هم بايد برم سونو ببينم تخمكم ازاد شده يا ...

امپول زدی?

امپول زدی?

نه تازه رفتم دكتر سونو دادم هفته پيش كلوميفن تجويز كرد...گفت چهارشنبه بيا دوباره سونو يعني فردا...نميدونم ديگه چي پيش مياد

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
من لتروزل شبی دوتا استفاده میکردم.ب من چرا نگفت سونو بیا برا ازادسازی!!

واااا اول بايد سونو بشي بعد قرص بده...منم سونو دادم بعد كلوميفن شبي دوتا تا پنج شب تجويز كرد...فقط نميدونم بايد اقدام ميكردم يا نه😖😞😖

قبل از امپول چي مصرف ميكردين؟؟؟من دكتر بهم كلوميفن داد فردا هم بايد برم سونو ببينم تخمكم ازاد شده يا ...

من چیزی مصرف نکردم. روز ۱۱ سیکلم رفتم سونو یه فولوکول بالغ داشتم. بهم آمپول داد گفت اینو بزن که تخمک حتما آزاد بشه. حالا ممکنه آزاد نشه با وجود آمپول اچ سی جی؟

من چیزی مصرف نکردم. روز ۱۱ سیکلم رفتم سونو یه فولوکول بالغ داشتم. بهم آمپول داد گفت اینو بزن که تخمک ...

نميدونم من هنوز تجربه نكردم😞

من چیزی مصرف نکردم. روز ۱۱ سیکلم رفتم سونو یه فولوکول بالغ داشتم. بهم آمپول داد گفت اینو بزن که تخمک ...

انشالله كه ازاد بشه🙏🙏🙏امپولت و چند خريدي ؟ايرانيش بود يا خارجي؟