2777
2789
عنوان

نامه کمیسیون و سزارین

63 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من میخوام سزارین شم ۲هفته دیگه وقتمه دکتر بهم گفته بیا بهت نامه بدم برای سزارین و ببر کمیسیون

من بیمه تکمیلی دارم که میخواستم برم بیمارستان خصوصی ولی الان متوجه شدم برای سزارین اختیاری بیمه پولی نمیده و آزاد حساب میشه

میخواستم ببینم کسی اطلاعات داری؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و اینکه دکتر باید چی بنویسه تا کمیسیون اجباری بودن سزارین رو قبول کنه؟

به نوشتن دکتر نیست باید مدارک پزشکی موثق داشته باشی مثلا دوقلو باشه یا بچه به پا باشه یا زایمان های ریسک داشته باشی که بعیده شما هیچ کدومش باشی

منم ازاد دادم

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

عزیزم جوری نقش بازی کن انگاری واقعا طوریت شدع برو پیش دکتر ارتوپت بگو گردنم گرفته و این درد از گردنم شروع شده سر انگشت پام با ویلچر برو مطب ارتوپت و از این گردبند های مخصوص دیسک گردن هم هستن بپوش خب وقتی وارد مطب شدی پیاز داغش هم زیاد کن بگو باید زیر بغلام بگیرن تا برم دستشویی یا بتونم بخوابم، بگو به حدی درد کل بدنم قفل میشه و نمیتونم تکون بخورم و نفسم بالا نمیاد، بگو قبل خاملگی هم سابقه دیسک داشتم اوایل بارداری هم شروع شد تا الان که ذیگه نمیتونم تحمل کنم دارم فلج میشم

بعذ اون دکتر نامه مینویسه برات که ببری پیش زنان زایمان که برات دولتی حساب شه عمل کنی