2777
2789

سلام به همگی

خانما من میخوام خیاطی یاد بگیرم در حد اینکه لباسای معمولی خودم و دخترم رو بدوزم

آموزشگاه هزینه ش بالاست و ی خیاطی محلی یاد میده بنظرتون برم اونجا؟

ی سری یکی گفت تو نت سرچ کن یاد میدن من که سر رشته ندارم چیزی متوجه میشم یا نه؟

ممنون که وقت میذارید

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

منم دلم میخواد.متاسفانه چرخ خیاطی ام ندارم😐

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام نه عزیزم فکر نکنم

یعنی برم خیاطی محل خوبه؟

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
منم دلم میخواد.متاسفانه چرخ خیاطی ام ندارم😐

ایشالا زودتر ی خوبشو بگیری

من برای خودم لباس میدوزم اصلا هم کلاس خیاطی نرفتم☺☺☺☺

آفرین 

قشنگ تمیز درمیاد؟

از کجا یاد گرفتی؟

ن گلم تا ی مقدار اولیه اش رو بلد نباشی نمیتونی از نت یادبگیری

ممنون از کمکت

خیاطی محل هم خوبه برید یاد بگیرید چون فقط واسه خودتون میخواهید بدوزید ، 

از اینترنت هم دقت میخاد چون اکثرا با الگو گذاشتن ، بنظرم کانال تلگرامی خوبه که میتونین اشکالاتت هم بپرسی 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

من الگو کشیدنو به صورت حرفه ای بلدم چون گرافیکم

خواهرشوهر هم به صورت حرفه ای میدوزه ..هرجا میرم میگن کجا گرفتی 😊😃

میگفتن..حالا چرا داری گریه میکنی ..جنین سه ماهِ که گریه نداره ..روح نداشت که انسان تلقی بشه..راست میگفتن..تو انسان نبودی ..تو فرشته ای بودی که واسه رهایی از این دنیا مامانتو با یه عالمه دلتنگی تنها گذاشتی .. هیچ وقت اون چهره کوچولوتو فراموش نمیکنم عزیز دل مامان .. نیم دونه مامانیی بهشتی شدنت مبارک👼🍁

بستگی به یاد دادنش و کار کشیدن خودت داره

من پیش خیاط محل رفتم بعضی چیزارو  مثل دوخت جیب خیلی کم انجام دادیم کم مدل تو سایز بزرگ دوختیم  

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من