2777
2789
عنوان

مرد سالاری

164 بازدید | 7 پست

نامزدم داشت از مرد سالاری میگفت

گفت تو خونه ما مرد سالاری جااار میزنه

البته قبلاً همش میگفت ما باید به هم احترام بزاریم و مرد سالاری دیگه چیه و این صحبتا

بعد امشب هم داشت ب شوخی اینو میگفت و گفت تو خونه من و تو مرد سالاری جار میزنه منم گفتم ازین خبرا نیست و گفت بگو چشم منم نگفتم 😂و خیلی بهش برخورد و ناراحت شد و گفت خیلی مغروری و واقعا سر یه چشم گفتن باید منت کشید

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم 21ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگر داشته شوخی میکرده توام به شوخی و خنده یک چشم میگفتی دیگه یجورایی ضد حال زدی بهش

رک نظرم رو مینویسم؛ اگه چپکی فهمیدی تنضیمات 🧠و چک کن صرفا جهت اطلاع گزارش زن ها:من ۳ بار تعلیق شدم و با همین اکانت دو کارتی دارم وسط اوتوبان نی نی سایت خلاف جهت میرونم🚗 نی نی یار جان، تی بالا میسر من که با تعلیق شما از رو نمیرم پس صلوات بفرست باهم حلش کنیم😬بابا بخدا حامل پیام صلحم🏳😂.)🇮🇷🫀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋اللهم عجل لولیک الفرج🦋

من خودم پسرم

مرد سالاری چیه آخه

هیچ کدوممون بدون زن نمیتونیم زندگی کنیم

❌❌❌از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه...اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم و حرف نامربوطی زدم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

حالا میگفتی شوخی بوده با یه چشم گفتن که به بردگی نمیکشوندت 😆

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹