2777
2789
عنوان

به نظرتون واقعا سن ملاکه

147 بازدید | 15 پست

اینجا کسی هست بین ۱۰ تا ۱۳ سال تفاوت سنی با شوهرش یا خانومش داشته باشه؟؟

من ۲۱ سالمه و تحت هیچ شرایطی با سه دهه هشتاد ازدواج نمیکنم

به نظرم از ۷۵ ب بعد ازدواجی نیستن بیشتر دنبال دوستی هستن(البته آدم آدم و بد تو همه دهه ها هست خشک و تر باهم نمیسوزونم)

دلم یه مزدای واقعی میخاد ک حداقل ۱۳ سال از من بزرگتر هستن

بنظرتون سن ملاکه؟با شوهراتون چندسال تفاوت سنی دارین؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

من ۱۸ سال ازش کوچیکترم

واقعا عین پیرمرداس خاک تو سرش هر روزم دعوامونه

▁▂▃▄▅▆▇▉█▉▇▆▅▄▃▂▃▄▅▆▇▉█▉▇▆▅▄▃▂▁ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . . . . ــ ـ ــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . من و رفیقم ۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂 ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله سن به شدت مهمه!! یه استاد داشتیم میگفت همیشه با تفاوت سنی کم ازدواج کنید، اگر بیشتر باشه اون طرف زیر بارون قدمهاش را زده،سن شما را خیلی وقته گذرونده پس مشکل دار میشید

ما ۱۴ سال

هم دیگه رو درک میکنین؟

برگردی عقب بازم انتخابش میکنی؟

با عشق ازدواج کردی یا با اجبار؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

اره سن مهمه دیدگاه و عقایدشون باید مثل هم باشه تقریبا

شما تجربه دارین؟

با شوهرتون چندسال تفاوت سنی دارین؟

اختلاف سنی زیادیه ۱۰ سال به بالا ببین یک دهه اختلاف سنی یعنی یه چیزهایی رو اون از سر گذرونده تو تازه میخوای تجربش کنی مرد سن بالا دیگه هیجان توش فروکش کرده حوصله خیلی چیزها رو نداره به تعادل رسیده وای به روزی که اختلاف سن شخصیتی هم بخواد زیاد باشه بیچاره ای

من اجبار رو درک نمیکنم واقعابا عشق بازم انتخابش میکنم درکم نمیکنه

خوشبخت باشی عزیزم

منظورم از اجبار این بود ک یعنی سنتی اشنا شدین و خانوادتون گفتن باهاش ازدواج کن یا اینکه شوهرتون از شما خوشش اومد و دوست شدین و ازدواج کردین؟