2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این ازدواج چیه و چرا

158 بازدید | 22 پست

خانوما شرایط دوستمو ببنید نظرتونو بگید

دختر دایی پسرعمه هستن

دختر ۱۹ ساله دیپلم پشت کنکوری ، معلم نقاشی یه اموزشگاه معروف تو شهرشونه امسال اخرین تلاششم میکنه اگر قبول شد که هیچی اکر نشد پیام نور جامعه شناسی میخونه یا تربیت کودک و یا هرچیزی که به شغلش مربوط بشه هدفش کلا زدن اموزشگاه نقاشی و خط و....

تک دختره یه برادر کوچیک تر داره مادر خانداره و پدرش بازاری وضعشون متوسط

پسر ۳۰ ساله دکتر عمومی تخصص اون چیزی که میخواد قبول نشده تا الان

یه دختری رو قبلا میخواسته مادرش سنگ انداخته بعد اون این پسر کاملا فاصله گرفته از جو فامیل و فامیل بازی از مادرش دلخوشی نداره اما فوق العاده پسر مودبیه یعنی اگر تو خیابون ببینیش خیلی خوش برخورد و محترم برخورد میکنه و...

تک فرزنده مادرش خانداره پدرش حقوق بازنشستگیشو داره اما سرکارشم میره وضعشون نسبتا خوبه

پدر دختر خیلی راضیه جونش برای این خواهرش میره (مادرپسره) اما مادر دختر به شدتتتت مخالفه حتی گفته دخترشو طرد میکنه اصلا هییییچ دل خوشی از این خواهرشوهرش نداره هییییچ دلخوشی

خوده پسره هم اخرین بار وقتی دختره ۸ سالش بود دیده بودتش و.... مادر پدر پسر خیلی اصرار دارن با پدر دختر

حتی پدر دختره گفته خودتم برات اموزشگاه میزنم کادوی عروسیت و فلان اینم بگم پدرش مخالف شغلشه نظرش فقط رو ادامه تحصیل بود نه کار

خبری از پسره و مزه ی دهنش نیست اما همین که اینا اومدن جلو به گفته ی مادرپسره یعنی یه جورایی راضیه

من خودم به عنوان دوستش میگم نههههههههههههه اولین و بزرگترین دلیل سن کم دخترست دومین دلیل اختلاف سنی البته اگر از نارضایتی پسره بگذریم

نظر شما چیه؟

بگید اسکرین بگیرم براش بفرستم

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اختلاف سنیشون زیاده پسره هم معلومه راضی نیست والا شوهر های ما که خودشون کشتن به ما رسیدن وضع اینه اینکه زوریم هست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اشتباهه چخبره 19 ساله و 30 ساله

همین دیگه تازه بگذریم معلوم نیست اصلا پسره بدبخت خبر داره خانوادش پا پیش گذاشتن

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ن موافق نیستم

منممم

اختلاف سنیشون زیاده پسره هم معلومه راضی نیست والا شوهر های ما که خودشون کشتن به ما رسیدن وضع اینه ای ...

والا همینو بگو اصلا مادر همین پسر

یه بلاهای رنگارنگی سر مادردختره اورده که به قطع سر عروسشم میاره

بنظرم تا ۱۰ ۱۱ سال اوکیهولی مشکل مادر پسر هست که ممکن بخاطر مشکل با اینا بعدا مساله درست کن

هرجای این ازدواجو بگیری یه جاش لنگ میزنه

دختر ۱۹ ساله خوبه. اختلاف سنی شون هم بد نیست. سن مناسب چنده؟

اختلاف سنیشون به شدت زیاده

دختره خیلی بچست برای ازدواج

سن ازدواج از ۲۵ به بعد برای خانوم

فاصله سنی مناسب ۷ ساله

اختلاف سنیشون به شدت زیادهدختره خیلی بچست برای ازدواجسن ازدواج از ۲۵ به بعد برای خانومفاصله سنی مناس ...

اشتباه میکنی. اینطوری باشه پسرا هم باید ۳۵ سالگی ازدواج کنن که دیگه حال هیچی ندارن😅. نیاز ها و کمبود هامون و چیکار کنیم؟ اینا همش حرفه موقعیت خوب پیش بیاد اکثراً ازدواج میکنن.

اشتباه میکنی. اینطوری باشه پسرا هم باید ۳۵ سالگی ازدواج کنن که دیگه حال هیچی ندارن😅. نیاز ها و کمبو ...

خداروشکر الان اهداف مهمتر شده

قدیم اینطور بود

میگم که فاصله ی سنی طبیعی ۷ ساله بلکم کمتر

خانوم ۲۵ ساله اقا حدودا ۳۰ ۳۲ ساله

شرایط اقتصادی و تحصیلی اینطوری ایجاب میکنه

نیازها و کمبودها تو ادم های موفق چطوره که فشاری نیاورده؟ تحمل کنن تحمللل

نه واقعا از اولش مشخصه چیز خوبی آخرش هم در نمیاد از این وصلت

دقیقا حماقت محض