2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد

188 بازدید | 14 پست

تازه دوروزه بی بی چک مثبت شد امشب بهش گفتم سیسمونی خودمون بخریم گرونیه سخته. روم نمیشه ب خانوادم بگم. خودم بچع اول هستم بچه هم نداذم ولی سخت شد. میگه خودم میخرم ولی عرف اینه اینابخرن بااخم و حرص. هی میگ نمیتونن بخرن نخرن همه میخرن. همش از خانواده من انتظار داره مث ور وره حرف زد منم حرصم گرفت گوشیشو پرت کردم صفحه اش شکست گوشیش ایفونه. اومد داد بیداد گوشیمو شکستی خدا پدرمادرشو لعنت کنه بهش گفتن بیاد بامن ازدواج کنه بخاطرپول بابام. اینم همیشه ازخامواده من انتظارداره. از پدرش ی هزاری انتظارنداره. پدرمن ی خونه داره پدر این ۶تاخونه کلی اجاره و کاسبی میکنه پدرم کارمنده.

بازنشست شد خیلی سخته. خودشون میخرن ولی خرجشون زیاده اینم شعور نداره اصلاـ تن تن مث مادرش بلبل زبونی میکنه بدم میاد ازش مرذ آنقدر سلیطه ندیدم عین ننش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این رسم و رسوم بابد یه جایی تموم بشه. بیچاره پدر و مادر چه گناهی کردن هم جهیزیه بدن هم سیسمونی. اونم ...

واقعاـ پدرش میخاد بهمون خونخ بده میگ نمیدم اونوقت این همش از پدرمن انتظار داره

برای منم مثل مادرش خیلی سلیطست اینابامادراشون بزرگ شدن بد باراومدن

برادذبزرگتره پدرزنش سوپرمارکت داره ب بچش ی بستنی میده حساب میکنه. ب زنشم هیچی نمیگه. این عین ننه گورب گوریش مفت خوره

برادذبزرگتره پدرزنش سوپرمارکت داره ب بچش ی بستنی میده حساب میکنه. ب زنشم هیچی نمیگه. این عین ننه گور ...

شانس ماست دیگه

شمبه رفتم پیش روانپزشک الانم با قرص ارومم وگرنه خیلی حالم بده

خدا پدرمادراشونو لعنت کنه از بس تو گوششون میخونن

شوهر من درسته خانوادش موزین

ولی باعث بانی اذیت و بی احترامیای خانوادش فقط خودشه

خیلی موزیه خیلیییی عین خانوماس عاشق غیبت و غرزدن

بی بی چک مثبت شده از الان برای سیسمونی دعوا راه انداختی چرا یکم سیاست نداری

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

کاش این رسم و رسوم کنار گذاشته بشه پدرمادرا چه گناهی کردن اخه

هم دختر بدن هم کلی هرج کنن خوبه والا

حالا اگه داشته باشن اشکالی نداره ولی خدایی یسریا ندارن خرج کنن گناه دارن

مرد وظیفشه مایحتاج خونوادشو فراهم کنه نه که بندازه گردن پدرزن و مادر زن

شعورم خوب چیزیه مردا چقدر پررو تشریف دارن