2777
2789
عنوان

توروخدا اگه میشه کمکم کنین

86 بازدید | 13 پست

سلام خانوما، من یکی دوساله یه مشکلی دارم و اونم اینه که از سر کوچه ک میخوام بیام خونه ی خودمون ،دچار استرس و تپش قلب میشم،تو خونه ی خودمون مدام استرس دارم،همش منتظر خبر بدم،ولی همین که از خونه بیرون میزنم همه چی حل میشه تا باز برگردم خونمون،بنظرتون چرا اینجوریم؟دارم دیوونه میشم

من بدنبودم،بلدنبودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجردید یا متاهل؟توی خونه مشکل دارید با ادم های اون خونه؟

متاهلم،خونه ی پدر شوهرمه ما توش زندگی میکنیم،بله هیشکدوم از خانواده شوهرم باهامون حرف نمیزنن،طبقه پایینمون خواهر همسرمه ک باهاش قطع رابطه ایم

من بدنبودم،بلدنبودم

به طلسم و فنگ شویی و این چیزها هیچ ربطی نداره شما اضطراب داری و باید بری رواندرمانی ببینی ریشه اضطرابت چیه

اینجا هم با حرفهای غیر تخصصی دیگران خودت رو گمراه نکن

ادم وفتی دندون درد داره کجا میره

وقتی اضطراب داره هم مشخصه به روانشناس رجوع کنید

متاهلم،خونه ی پدر شوهرمه ما توش زندگی میکنیم،بله هیشکدوم از خانواده شوهرم باهامون حرف نمیزنن،طبقه پا ...

خیلی خوب پس مساله تنش هایی هست که تو خونه دارید و باید برای رواندرمانی با روانشناس اقدام کنید