2777
2789
عنوان

خواهرم کلاس سومه هیچی بلد نیست

321 بازدید | 41 پست

یه خواهر ۱۲ساله دارم الان باید کلاس پنجم میبود مدرسه نمیرفت از اول به روز میرفت ده روز نمیرفت الان کلاس سومه هنوزم هیچی بلد نیست الفبا بلد نیست هزار دفعه کلمه رو بهش میگم باز از یادش میره من چیکار کنم دیگه نمیدونم چی بگم فقط تو گوشی بیشتر بازی میکنه بهش میگم درس بخون بنویس اصلا هیچی الفبا تا دو کلمه مینویسه میگه خسته شدم میره سراغ گوشی گوشی هم که ازش بگیری جیغ میکشه فحش میده نمیدونم بخدا خسته شدم از دست این بچه هیچی بلد نیست نمیدونم چرا این اینجوری هست من کلاس اول بودم هیچکی به من کمک نمیکرد هیچی بلد نبودم هر روز مدرسه میرفتم که یاد گرفتم بهش اینارو میگم من تو مدرسه یاد گرفتم چطور تو یاد نمیگیری کمک هم میکنم هیچی بهش میگم ک بنویس میگه ک کدوم بود یادم رفت 😔الانم فردا امتحان نگارش داره ۸تا درس هیچی بلد نیست نه بلده بخونه نه بنویسه خدایا من چیکار کنم دیگه با این بچه

امروز صبح هم داد میزد که من نمیرم مدرسه چون چیزی بلد نیست همکلاسیاش باهاش حرف نمیزنن

من چیکار کنم تو رو خدا یکی بگه💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش کمک کنید

ببرید مشاوره

وبه عنوان جایزه چندساعت گوشی بدید

هرچی داد زد توجه نکنید

داد نزنید محبت کنید اما نزارید محبت کردین داد بزنه و ادامه بدین که پرو میشه

عزیزم من معلمم اول ببریدش مرکز اختلالات یادگیری شهرتون ببینید اختلالات داره یا نه

بعدشم شما فعلا فقط باهاش الفبا و جدول ترکیب رو کار کنید. وقتی حروف الفبا رو بلد نیست کار کردن کتاب های سوم باهاش فایده ای ندارن.