2777
2789
عنوان

شوهرمو چطور ببخشم

734 بازدید | 41 پست

سلام.من شوهرم دوسال با ی دختری بود و از نظر عاطفی بهش وابسته بود و نمیتونست بیخیالش بشه و کلی دردسر تا بالاخره دست دختره رو شد و شوهرم چسبید ب زندگیش و حتی ملک برام خرید و خلاصه همه جوره داره جبران میکنه.یکی دو ماه بود ک باز سر و کلش پیدا شد و ب شوهرم پیام میداد با خطای مختلف و شوهرم بلاک میکرد.خالا دختره ب من پیام داده ک عذاب وجدان دارم برات و گفتم اینو بهت بگم ک جبران کرده باشم من و شوهرت محرم بودیم ورابطه داشتیم.ب شوهرم میگم مگه تو نگفتی مطلقه نیست میگه جرات نکردم بگم وگرنه همچین فکری میکردی و شوهرم میگه داره انتقام میگیره و هیچ رابطه ای بین ما نبوده و من اگ باهاش بودم از طریق همون منو مال خودش میکرد.منم میدونم دختره دلسوز من نیست برای انتقام اومده گفته ولی نمیدونم این قضیه رابطه رو راست میگه یا دروغ.

دوباره ب هم ریختم و شب و روز فکرم شده این

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم واقعا چجوری از خیانت میگذرین و فرصت جبران میدین؟

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

میخواد زندگیتو از دستت در بیاره فهمیده شوهرت پول و پله تنها کسیه که میخواستشو اینچیزا ،جا خالی نکنیا بعدا بحساب شوهرت برس حسابی فعلا اون دخترکه رو دک کن بره از زندگیت. بگو میام ابرو تو میبرما

ببین اون قصدش گرفتن آرامشت. بش بگو مهم نیس بگو مهم از این ب بعد ک بگو منو همسزم از نو شروع کردیم همین و دیگ ب روی شوهرت نیاره بزاره تموم بشه تمام اگ نشد شکایت کن ک مزاحم شده اوق ادم میشه

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

عزیزم به عقلت رجوع کن مردا فقط و فقط برای رابطه میفتن دنبال زنا نه چیز دیگه مطمئن باش اون عوضی راست گفته مخصوصا که میگی شوهرت هم وابستش بوده فقط فقط اینو از حرفات فهمیدم که خیلی باید محتاط باشی چون مشخصه فراتر از دوسال و رابطست خیلی احتیاط کن

عزیزم اگه قصد طلاق نداری بچسب به زندگیت و سعی کن آروم باشی و کنار بیای اون دختر ج میخواسته دوباره آویزون شه نتونسته و اینو گفته چقدر خراب و بی وجدانه. برو پلیس فتا شکایتشو بکن بگو مزاحمم هست و پدر نداشتشو دربیار تا دیگه وارد زندگی کس دیگه ای نشه.