2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم خودت داری میگی باهوشه مغروره. چرا باید بیاد مستقیما از حالت باخبر شه یا نشون بده براش مهمه ...

شاید باخبر باشه

شاید از دانشجوهاش یا همکاراش یچیزایی شنیده

اره درست میگی

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
ابجیم 22 سالشهاره پدر و مادر م با مادرم صحبت کردن البته مادرم چندان تمایل نداشت و تمایل نشون نداد

اشنای نزدیک فک نکنم شاید با ی اشنای خیلی دور بشه یا در نهایت غریبه
اشکال نداره حل میشه هرچقدم مامانت تمایل نشون نده م کنار میاد مگه اینکه بحث راه بندازه

برای همین بهت گفتم باید غیرمستقیم جذبش کنی اگه میخوایش تو پیگیر نباش ولی جوری باید رفتار کنی ک کلا ت ...

نه شرایط نیست

حداقل فعلا نیست

من هر رفتاری کنم میفهمه یا برداشت اشتباه میکنه

ارتباط ما بیش از حد ریسکی هست

البته خودم فکر میکنم شاید یجاهایی غرورشو کنار گذاشت

شاید من نفهمیدم

نمیدونم واقعا،دخترا رو نگاه میکنم چه روحیه ای دارن و چطور تا این حد بهش نزدیک میشن برا هدفشون

اما من دقیقا عین خودش سخت گرفتم

عزیزم بخاطر این میگم ک قبولی تو همچین ازمونایی راحت نیست وممکنه کسای دیگه ای اولویت باشن تو کار ازاد ...

اره حرفتو کامل درک میکنم عزیزم چون من نمیرسم خوب بخونم تا میام بخونم چند روز فاصله میوفته و.... مسلما اینجوری فایده نداره

ادم عمیقیه با نگاهش هم میتونه متوجه شه حتی نیاز ب پرسیدن نداره ب هرحال ممکنه

خیلی تیزه

فقط گیجم از اینکه اگه فهمیده چرا پا پیش نزاشته؟

ینی انقد براش مهم نبودم؟یا از خودش مطمئن نبود؟یا کسی رو مدنظر داره؟