2777
2789
عنوان

چشم چرونی مردا

749 بازدید | 70 پست

خانما شما شوهر یا نامزدتون به ی خانم دیگه نگا کنه ناراحت میشین؟واستون اتفاق افتاده ایا.به روش میارین یا نه؟اصن به نظرتون نگا کردن مرد به خانومای دیگه عادیه یا کار زشت!

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

من خودم مجردم اما وفتی میبینم مردای زن دار اینجوری ب من و دخترای دیگه نگا میکنن واقعا حالم از مردا بهم میخوره و میگم ازدواج نمیکنم!

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگاه نمیکنه والا😕

ولی بکنه چشاشو در میارم 😡😠

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
بذار پیشت نگاه کنه تا عقده نشه براش که پشت سرت غیر نگاه، ...... هم کنه 😒😒😒😷

وا؟،مگه میشه تحمل کرد!!

به نظر من نگاه کردن با منظور و خیره شدن و هیزی کردن اصلا عادی نیست و خیلی زشته  و متاسفانه بین مردهای ایرانی  و عرب این بیماری شایع تر هست 

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

نگاه داریم تا نگاه 

اگر نگاه همسرم از روی هیزی باشه مرگ و میارم جلوی چشماش

ولی نگاه عادی که ایرادی نداره 

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

من مردم.... عادیه.... والا نمیشه که طبیعتمونم نادیده بگیریم و خفش کنیم.... خانم ها بایستی ازین قضیه چشم پوشی کنن... مگر اینکه نگاه واقعا آلوده باشه و گرنه نگاه عادی رو اصن دست خود مرد نیست که به همه نگاه نکنه ( لطفا نریزید سرم )

متاسفم ویل اما هر بازی ای یه پایانی داره...
به نظر من نگاه کردن با منظور و خیره شدن و هیزی کردن اصلا عادی نیست و خیلی زشته  و متاسفانه بین ...

مخصوصا ترکا.مردای تبریز خیلی هیزترن!

خیلی زشته که شوهرامون به زنه دیگه نگاه کنن التبه حتما این کارو میکنن چون مردای دیگه به خانما نگاه میکنن شاید جلو ما نکنن ولی چون به خلوت میروند ان کار دیگر میکنن الته نه همه

تا الان پیش نیومده . شوهرم میگه اگر زمانی من به ناموس کسی نگاه کنم مطمئنا دیگری به ناموس من نگاه میکنه 

اگر نگاه کردن در حد حرف زدن معمولی باشه که طرف مخاطب آدم باشه بله عادی هست ولی بی دلیل هی نگاه یکی دیگه کنن نه هیز بازی هست 

همینطور بالعکس 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر