2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی نامردی مکنه

198 بازدید | 10 پست

چند روز دوتایی مریض بودیم بعد من هعی کارایی خونه رو میکردم به زور غذا درس میکردم بعد مادرشوهرم طبقه بالاس اصلا به خودش اجازه نداد سوپی برامون درس کنه

شوهرم خوب شد بعد بهش میگم مادرت چرا اصلا بهمون سر نزد

میگه تو دو رویی و تو موزی ای هستی با اینکه دختراش برمیگرده بهترین غذا هارپ درس مکنه

بعد شوهرم میگه دیگ ازت خسته شدم دوس ندارم بیام دورت دیگ خوشم ازت نمیا

ولی من ک چیزی کم ندارم نمیدونم چرا ایجور بهم میگه

یه لحظه رفتم جلو آیینه ببینم من اینقدر بد و زشتم ک ایجور بهم میگه

چه ربطی به زشتی داشت؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مرض داری از مادرش حرف میزنی؟

میدونی حساسه هیچی نگو.

من اگه از زنداداشش گله میکردم چنان دعوایی راه مینداخت اون سرش ناپیدا.

تا دو ماه از خونه مامانم محروم نمیکرد دلش خنک نمیشد

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اینو آویزه گوشت کن هیچوقت از خانواده شوهرت پیش شوهرت بد نگو

میتونستی دفعه بعد که مادرشوهرت مریض بشه توهم رفتارش رو تلافی کنی

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

خب مرض داری از مادرش حرف میزنی؟میدونی حساسه هیچی نگو.من اگه از زنداداشش گله میکردم چنان دعوایی راه م ...

ن بحثمون سر اون نبود کلا یجوری شده خودشم خوب میدونه به خونواده اش چقدر احترام میزارم

چرا توقع داریی مادر شوهر بیاد کمکت ببینن دختر خوب از قدیم گفتن گوشت تنت رو بخور منت قصاب رو نکش اون دختره تو عروسش عزیزم تو هم یاد بگیر تو درداش و مریضی هاش کمک نکنی کلا فکر کن همسایه آیین نه مادر شوهر عروس الان توقع کنی دوبرابری رو از توقع دارن بفهم بعدشم بس غر زدی سر شوهرت این حرف وزده جامع کن خودت رو که این حرفش واقعی نشه

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

اینو آویزه گوشت کن هیچوقت از خانواده شوهرت پیش شوهرت بد نگو میتونستی دفعه بعد که مادرشوهرت مریض بشه ...

میدونم ولی هرچی پول داریم مادرش ازش میگیره بعدش من اینقدر خوب بودم براشون ک سوپی درس میکردن چیزی نمیشود شوهر هرچی میگه انجام بده برا خونوادم میگم چشم

میدونم ولی هرچی پول داریم مادرش ازش میگیره بعدش من اینقدر خوب بودم براشون ک سوپی درس میکردن چیزی نمی ...

خب عزیزم خوبی تو رو خدا میبینن و قطعا اثرات مثبتی رو توی زندگیت میبینی

ولی اگه از این موضوع حرص میخوره میتونی مث خودشون رفتار کنی ولی در عمل

در کلام یه خانوم مهربونم و خیرخواه باش که شوهرت نفهمه داری تلافی میکنی

برای پول دادن هم خودت خرج بتراش از شوهرت با روش درست پول بگیر و تشکر و قدر دانی کن

زمان میبره ولی انشاالله درست میشه

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

ن بحثمون سر اون نبود کلا یجوری شده خودشم خوب میدونه به خونواده اش چقدر احترام میزارم

چه فایده در عمل مهربون

در کلام بی رحم

این باید برعکس باشه همیشه خوبشو بگو

زبون بریز براشون ولی کاری نکن

عروس خوب و بی زبون نباش که قدرت و نمیدونن