zizi_zaza_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 132 عنوان رفع سنگینی و باطل کردن 134 بازدید | 14 پست دوستان به این چیزا اعتقاد دارید؟من در مورد مشکلم تو یه جمعی داشتم صحبت میکردم یه خانوم گفت سنگینی داری شدید هم هست نمیدونم دعا داری و باید باطل کنی،منو واقعا نگران کرد چون میترسم سراغ این چیزا هم برم یه استرس و غصه ی عجیبی تو دلم افتادهچیکار کنم؟؟؟؟ تلخ ترین قسمت زندگی اونجاییه که با خودت میگی:چی فکر میکردم و چی شد....🫠 1404/10/15 | 21:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dariaan عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 3938 شرایطت چیه خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
nikehel عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 10855 اعتقاد دارم اما نیاز نیست پیش دعا نویس بری شروع کن استغفار گفتن ب تعداد بالا خیییلی بالا نماز خوندن غسل گردنتونباشه بقره پخش کن سوره جن با سه بسم الله بخون فعلا امضا ندارم
zizi_zaza_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 132 شرایطت چیه ازدواجم جور نمیشه،سر چیزای بیخودیانگار با اصرار میان با ادعا هم میرنچند ساله همینم تلخ ترین قسمت زندگی اونجاییه که با خودت میگی:چی فکر میکردم و چی شد....🫠
zizi_zaza_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 132 اعتقاد دارم اما نیاز نیست پیش دعا نویس بری شروع کن استغفار گفتن ب تعداد بالا خیییلی بالا نماز خوندن ... واقعا یعنی با اینا حل میشه؟اصلا دوس ندارم برم سراغ دعانویس واقعا میترسم خدارو خوش نیاد،قبلا هم یه نفر دیگه گفته بود سنگینی و دعا دارم باید باطل کنمنماز هم قبلا نمیخوندم ولی الان خداروشکر یه ساله که دارم میخونمو هر روز سوره یس میخونم با ۴ قل تلخ ترین قسمت زندگی اونجاییه که با خودت میگی:چی فکر میکردم و چی شد....🫠
dariaan عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 3938 ازدواجم جور نمیشه،سر چیزای بیخودیانگار با اصرار میان با ادعا هم میرنچند ساله همینم اگه اعتقاد داری بگو یه گشایش بخت برات بنویسنحتما حکمتی هست که اونا جور نشدن نمیدونم واقعا خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
zizi_zaza_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 132 اگه اعتقاد داری بگو یه گشایش بخت برات بنویسنحتما حکمتی هست که اونا جور نشدن نمیدونم واقعا والا چی بگم ،کلا دوس ندارم سراغ دعا نو یس برم 🫠 تلخ ترین قسمت زندگی اونجاییه که با خودت میگی:چی فکر میکردم و چی شد....🫠
nikehel عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 10855 واقعا یعنی با اینا حل میشه؟اصلا دوس ندارم برم سراغ دعانویس واقعا میترسم خدارو خوش نیاد،قبلا هم یه نف ... با استغفار طلسم مرگ باطل کرد خواستی لینک گروه استغفار بدم فعلا امضا ندارم
nikehel عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 10855 ازدواجم جور نمیشه،سر چیزای بیخودیانگار با اصرار میان با ادعا هم میرنچند ساله همینم اینم با استغفار حل میشه البته تعداددبالا میگم بالای بیست هزار تا هست استغفار ساده و ترک گناه نماز استغفار هم هست راحته و نماز توبه فعلا امضا ندارم
roze2522 عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 10288 ازدواجم جور نمیشه،سر چیزای بیخودیانگار با اصرار میان با ادعا هم میرنچند ساله همینم چهل شب سوره بقره رو بذار بالای سرت ب هنسفری بخونه ذکر استغفار زیاد بگو ♥️ ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
zizi_zaza_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 132 با استغفار طلسم مرگ باطل کرد خواستی لینک گروه استغفار بدم اره عزیزم بده ممنون تلخ ترین قسمت زندگی اونجاییه که با خودت میگی:چی فکر میکردم و چی شد....🫠
zizi_zaza_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 132 چهل شب سوره بقره رو بذار بالای سرت ب هنسفری بخونه ذکر استغفار زیاد بگو ♥️ ممنون عزیزم🥹❤️❤️❤️❤️ تلخ ترین قسمت زندگی اونجاییه که با خودت میگی:چی فکر میکردم و چی شد....🫠
zizi_zaza_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 132 اینم با استغفار حل میشه البته تعداددبالا میگم بالای بیست هزار تا هست استغفار ساده و ترک گناه نماز اس ... چه خوب،حتما انجامش میدمممنون عزیزم🥹❤️❤️❤️❤️ تلخ ترین قسمت زندگی اونجاییه که با خودت میگی:چی فکر میکردم و چی شد....🫠
roze2522 عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 10288 ممنون عزیزم🥹❤️❤️❤️❤️ فدات خانم♥️ ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
nikehel عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 10855 اره عزیزم بده ممنون درخواست بده اینجا لینک نمیشه گذاشت فعلا امضا ندارم