2777
2789
عنوان

شوهر من اشغال ترین فرد دنیاست

196 بازدید | 12 پست

خیلی ازش بدم اومده خیلی بی احساس و کثافته من سه ساله عقدم با همچیش دارم میسازم. نه خرجم میکنه نه کار درست داره ن بیمه داره واسه مردم حمالی میکنه. وام ازدواجمو دادم بهش ک خونه بخره طلا دادم بهش سرویس همچی. دست دست میکنه بعد امشب میخاس بره فوتسال بعد تو ماشین بودیم بهش گفتم بیا بریم واسه خونه بسپریم ب این یارو سر راهت اصلا دوباررررر اصرار کردم ب خوبی ماشینم پارک کردع بود مغازه رم دمش شلوغ بود یهو داد زد ی فحشششش خیلی فجیحی داد ک ب زبون نمیتونم بیارم ک... ش... صحب گفت. مردع اصن هاج واج نگاه کرد آب شدمممممم. تاحالا چند بار تو ملع عام بمن چیز گفته کنترل نداره مث بی ابروها میمونه خسته شدم دیگع اخه چیکار کنم 😭😭😭😭😭😭 انقد اخر کار ک میخاس پیادم کنه دم خونمون زدم تو سرش گفتم تو اگ بی ابرویی من تو این محل ابرو دارم خیلی اذیتم کرده . بعد همچین لگدی زد تو پام ک هنوز درد میکنه. خیلی مردا پستن بعضیاشون 😭😭😭😭😭😭

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت وقتش نیست طلاق بگیری؟

یا اگر نمیخوای طلاق بگیری شکایتش کنی که ادم شه؟

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

به نظرت وقتش نیست طلاق بگیری؟یا اگر نمیخوای طلاق بگیری شکایتش کنی که ادم شه؟

اخه من سه ساله با ابرو دارم زندگی میکنم خیلی دارم تلاش میکنم خونوادمم پشتم نیسن 😭😭

3 سال عقد.؟ پشمام. عقد نهایتش 1 سال

من خودم نمیخاسم طولانی بشه نصفشو بیکار بود انقدر حرصم داد ک تنبلی تخمدان و افسردگی گرفتم انقد این بشر اذیتم کرد مث بچه هاس انقد ضرر زد بعد میگع تو منو همچین کردی. کارا برعکسه من دارم با همچیش میسازم

اخه من سه ساله با ابرو دارم زندگی میکنم خیلی دارم تلاش میکنم خونوادمم پشتم نیسن 😭😭

اون اینکارو رو کنه بی ابرویی نیس بعد تو بخاطر زندگیت و خودت بخوای جداشی بی ابروییه؟

بعدم خانوادت اگر دوستت داشتن تو براشون مهمتر بودی تا حرف مردم !

یکسال زجر کشیدن و طلاق گرفتن بهتر از اینه تا اخر عمرت زجر بکشی عمرت هم بره

دیگه خود دانی! یا بمون و با از این بدترشم بساز و چند تا هم بچه بیار و کتک هم بخور و عمرت بره

یا طلاق بگیر نهایتا یکسال ناراحتی چ حرف از این و اون بشنو ولی عاقلانه تر ازدواج کن عمرت هدر نره

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

اون اینکارو رو کنه بی ابرویی نیس بعد تو بخاطر زندگیت و خودت بخوای جداشی بی ابروییه؟بعدم خانوادت اگر ...

من بخور نیسم من بزنه میزنمش. حتی بدترین ضربه هارم میزنه منم میزنم چون دیگع طاقتم طاق شده. هرچی بگه میشنوع ولی اینسری واقعا هیچی نگفتم و ب اینجا رسوند اخه من کم خوبی در حقش کردم اینع جوابم؟

من بخور نیسم من بزنه میزنمش. حتی بدترین ضربه هارم میزنه منم میزنم چون دیگع طاقتم طاق شده. هرچی بگه ...

عزیزم ازدواج میدون جنگ نیست تا کی قراره اینجوری زندگی کنی

بیخیال شوهرت شعور نداره درست هم قرار نیست بشه اینو خودتم میدونی