2777
2789

اولیش و مهم ترینشششش شکرگزاری بود واقعا با تموم وجودم میگم شکرگزاری زندگی منو عوض کرد حس میکنم هربار ک شکر گزاری میکنم خدا کنارم نشسته واقعا حس خوبی دارم بعدش صبح ها ک بیدار میشم میرم کنار پنجره به اندازه سه یا چهار خط از خدا تشکر میکنم حتی به خاطر آهنگ های زیبایی ک تو دنیا وجود داره از خدا تشکر میکنم و بعدش کلی اتفاقای قشنگ واسم میوفته دومین کار اینه که سعی کردم آدمای سمی رو از زندگیم حذف کنم و با آدمای مورد علاقم وقت بیشتری بگذرونم و حس بهتری میگیرم سومین کار اینه که شبا زودتر بخوابم و صبح ها با دیدن طلوع خورشید ی انرژی خیلی خوبی نصیبم میشه

شما بگین، چه کاری زندگیتونو قشنگ تر کرد؟

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکرگزاری نعمت های بیشتری بهم داد

شکرگزاری یک معجزست من اول باورش نداشتم ولی وقتی دیدم چه گره هایی از زندگیم باز کرد باورش کردم

شکر نعمت نعمتت افزون کند...

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

نماز اول وقت حس اینو بهم میده که وقتی خدا صدام میزنه همه چیز و رها میکنم و فقط بهش توجه میکنم

شکرگزاری

دعوت دیگران به صبر و آرامش که تو قرآن توصیه شده باعث شده آدم امن بقیه باشم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ولی قانون جذب و قبول ندارم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دوش مادر،دوش حالمو بهتر میکنه و نسبتا رایگانه🤪😂🌼

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

چقدر عالی که تو این وضعیت روحیه تو حفظ کردی

من از بین تموم بدبختی هام سختی هام به خدا پناه میبرم چون دیگه واقعا خستم

غذا دادن به گربه ها 🥲نظرت مخالف منه ریپ نزن حوصله دعوا ندارم ( با تشکر ) 😊

عاشق حیواناتم