ببینید من دوبار آزمون وکالت دادم قبول نشدم و 24 سالمه خسته شدم از اینکه خانوادم مثل خنگا نگام میکنن من اون دوسال واقعا خوب درس نخوندم چون حال روحیم خوب نبود همش منو با بقیه دخترای اطرافمون که تقریبا سن خودم هستن مقایسه میکنن 😭 غیر مستقیم میگن ولی خوب میفهمم دیگ .. از اینکه سنم زیاد شد و هیچی نشدم حالم بده من درس خون ترین بودم ولی الان اینقدر افسرده ام ک حالم از کتابا و اتاقم بهم میخوره .. ای کاش جرئت خودکشی دلشتم گاهی اوقات قفسه سینم اوقدر درد میگیره که نفسم بند میاد
مشکل از شما نیست مشکل از تربیت و نگاه و تفکر اشتباه و زنجیر وار خانواده های ایرانی که یا پیروزی یا مرگ و پوچی رو تنها انتخاب جلوی فرزندشون میزارن چیزی به اسم تفکر فرا تر روشن تر متفاوت تر براشون معنا نداره
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من ۲۵ سالم بود که آزمون نظام مهندسی قبول شدم و ۲۷ سالم بود که آرمون آموزش و پرورش قبول شدم
۲۴ سال اصلا دیر نیست باید تلاشتو بیشتر کنی و اصلا نا امید نباشی اینبار حتما قبول میشی
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
آفرین به پشتکارت 💕نمیدونم همش ترس از نشدن دارم نمیتونم درس بخونم میترسم برای بار سوم نشه
تو تلاشتو بکن حتما میشه❤️
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
آموزش پرورش خوشبحالت قبول شدی من اینم دوس دارم شرکت کنم ولی نمیدونم چطوریه منابعش
زمان برگزاری دوباره آزمونش فعلا مشخص نیست
ولی پیگیر باش دفترچه که بیاد بیرون منابع توش ذکر میشه