دلآراامم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 1719 عنوان خدایا خودت رحم کن هیچیش نشده باشه 157 بازدید | 17 پست امروز تو ترافیک سربالایی بودم یهو ی موتوری اومد بغلم دستم وایستاد کنار منو جدول منم از کجا بدونم پاشو گذاشته کف زمین یکم رفتم جلو دیدم با دستش ب ماشین میزنه میگه پاش زیر لاستیک مونده خلاصه زنگ زدیم ب پلیس پلاک منو گفت پلیسم نیومد گفت دو ساعت دیگ میرسه از گواهینامه ام عکس گرقت رقت خدا کنه پاش هیچیش نشده باشه یعنی چی میشهتقصیرم چی بود؟ از کجا بدونم پاش کف زمینه 1404/10/15 | 20:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39215 چقد نزدیک بودینمگه نباید یه حداقل فاصله ای باشه ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
کورالینhn عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 1156 انشاالله که چیزی نشده باشه اگه چیزی باشه نهایت ترک برداشته باشه
دلآراامم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 1719 چقد نزدیک بودینمگه نباید یه حداقل فاصله ای باشه اون اومد چسبید ب ماشین من بخاطر ترافیک هم جا نبود
rozamir عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 4520 نه بابا من انقدر ماشین با سرعت کم از رو پام رد شدههیچی هم نشده یبار کنار خیابون بودم تاکسی از رو پام رد شد یبار بچه بودم ماشین شوهر خواهرم قشنگ از رو پام رد شد فقط اون لحظه درد داره اونم کمکاش پیاده میشدی برات داستان درست نکنه
دلآراامم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 1719 انشاالله که چیزی نشده باشه اگه چیزی باشه نهایت ترک برداشته باشه اون اومد چسبید ب ماشین من
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39215 نه بابا من انقدر ماشین با سرعت کم از رو پام رد شدههیچی هم نشده یبار کنار خیابون بودم تاکسی از رو پام ... آقا یه لحظه ماشین رد نشه ببینم چی شد😂خداروشکر ولی بیشتر مراقب باش ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
کورالینhn عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 1156 اون اومد چسبید ب ماشین من عزیزم خیلی استرس داری نه؟؟ منم یه بار تصادف کردم هنوز لرزش تو بدنمه
دلآراامم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 1719 نه بابا من انقدر ماشین با سرعت کم از رو پام رد شدههیچی هم نشده یبار کنار خیابون بودم تاکسی از رو پام ... پیاده شدم گفت از گواهینامه ات عکس میگیرم برو منم گفتم بذار زنگ بزنیم افسر بیاد تا زنگ زدیم پلاک منو گفت گفت جرح شده فلان شده تصادف شدهافسرم نیومد اینم رفت گفت خودم میرم عکس اگ چیزی شده باشه میگم
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39215 اون اومد چسبید ب ماشین من بخاطر ترافیک هم جا نبود نگران نباش چیزی نمیشه ان شاءالله ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
دلآراامم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 1719 عزیزم خیلی استرس داری نه؟؟ منم یه بار تصادف کردم هنوز لرزش تو بدنمه نه آخه خیلی دقت میکنم ، هفته ی اول رانندگیم هست نمیدونم چرا اینجوری شد
rozamir عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 4520 آقا یه لحظه ماشین رد نشه ببینم چی شد😂خداروشکر ولی بیشتر مراقب باش تازه نگفتم یبار ۷ سالگی کلا موندم زیر ماشین😂
دلآراامم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 1719 نگران نباش چیزی نمیشه ان شاءالله خدا کنه هیچی نشده باشه
دلآراامم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 1719 انشاالله که چیزی نشده باشه اگه چیزی باشه نهایت ترک برداشته باشه همون ترک کلی دیه داره
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39215 تازه نگفتم یبار ۷ سالگی کلا موندم زیر ماشین😂 احتمالا اجدادتون هندی نبودن؟😁آخه اونا تو فیلما چیزی شون نمیشه ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷