2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

203 بازدید | 15 پست

من یازدهمم ، تیزهوشانم و۶ تا از امتحانا رو دادم و ۶ تا دیگه دارم از اختصاصی ها ریاضی و زمین رو دادم که هردوتا رو به شدت خراب کردم ، فارسی ۱۷ شدم و دینی ۱۸.۵ زبانم ۲۰

تا الان این نامه اعمالمه چون اون ریاضی و زمین خیلییی کمه خیلی ناراحتم خیلییی هم خوندم براشون ولی سوالاشون سخت بود واقعا😭🥺 ۶ تا دیگه مونده هنوز امید دارم.لی هر کاری میکنم هنوز خیلی ناراحتم تپش قلب گرفتم و مثل مرده متحرک شدم ، به مامانم چیزی نگفتم تا وقتی کارنامه رو بگیرن ( البته گفته بود مهم تلاشته)

خیلی ناراحتم حتی به خود*کشی هم فکر کردم ولی فعلا ببینم اون ۶ تاسی بعدی چیکار میکنم ... بنظرتون چطور با غمش کنار بیام؟

دل که نه... جانم برایش تنگ شده.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میدونی

۱۰ سال دیگه حتی یادت نمیاد نمره ای که گرفتی چند بود

حتی یادت نمیاد رتبه کنکورت معدل دیپلمت چن بود

تنها چیزی ک برات میمونه سلامت جسمانی و سلامت روانه

خودتو اذیت نکن در حد توانت درس بخون در حد توانت نمره بگیر بخدا ک ارزش نداره :)

برای آرامشم دعا کنین...🙂🤍
میدونی۱۰ سال دیگه حتی یادت نمیاد نمره ای که گرفتی چند بودحتی یادت نمیاد رتبه کنکورت معدل دیپلمت چن ب ...

اینم بگم اگر امتحان برای تو سخت بود مطمئن باش برای دیگرانم سخت بوده ...

برای آرامشم دعا کنین...🙂🤍
میگذره همش دوسال دیگه تو دانشگاه بهش میخندی

میدونم ،فقط خیلی قلبم سنگینی میکنه نمیدونم چی میشه

الان ۲ ساعت رفتم کلاس زبان همه چی رو یادم رفت ولی ته قلبم ناراحته

امیدوارم معدلم ۱۷ به بالا بشه ، نهایی رو میتونم نمره خوب بگیرم

من هیچوقت پاسخنامه رو چک نمیکردم. شاید معلم بخواد ارفاق کنه ترم اول دستش بازتره. نگران نباش

انقد این معلمای ما بد ذاتن البته نه همشون مثلا دینی ۱۸ گرفتم گفت ۱۸ ونیم میدم گفت بی دقتی کردی ...

میدونی ۱۰ سال دیگه حتی یادت نمیاد نمره ای که گرفتی چند بود حتی یادت نمیاد رتبه کنکورت معدل دیپلمت ...

اخه نمیدونی این مدرسه چطوری تخریب شخصیتی میکنه😭

امیدوارم ، فقط دلم میخواد این دو سه سال تموم بشه...

خدا خدا میکنم معدلم بالای ۱۷ بشه...

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز