2777
2789
عنوان

چرا اینجوریه

82 بازدید | 27 پست

مامانم از من خوشش نمیاد دوستم نداره نمیدونم چکارش کردم از بچگی با من بد بود هر کی هر حرفی میزد میزاشت تقصیر من میگفت من گفتم درصورتیکه من بیچاره حتی روحم خبر نداشت بعدم برای اینکه من ساکت بمونم میگفت جنگ و خونریزی میشه هیچی نگو اینجوری یک عمر منو ادم بده کرده تو فامیل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندتا خواهر برادرین

ی برادر فقط دارم با اون اینجوری نیستن فقط با منه

مثلا ارث ب من نداده هنوز ولی همرو زد بنام داداشم من خودم میدادم ب داداشم ولی فک کردن زرنگی کردن

منو ۱۶ سالگی شوهر داد برام نه جشن عقد گرفت نه حنابندون نه کاری کرد

خونش ک میام سکوت میکنه با من حرف نمیزنه جوری ک بغض میکنم همش میگم چه گناهی کردم این شده مادرم

ی برادر فقط دارم با اون اینجوری نیستن فقط با منه مثلا ارث ب من نداده هنوز ولی همرو زد بنام داداشم من ...

الان چندسالته حتما ضد زن و زن ستیزه

وقتی برات مادری نمیکنه توام فرزندی نکن اسیر گرفته

شاید بتو حسادت میکنه زورش میاد خوشبخت بشی با خواهر برادرای دیگت چجوریه مراقب باش بازیت نده

دروغگوی ماهری هست چندسالی پشت سر شوهرم حرف میزد ب خانوادش و شوهرمو با خانوادش بد کرده بود بعد ظبط صدا رو گوشیم بود فهمیدم پشت سر شوهرم حرف زده

با برادرم رفتارش خوبه فقط با من بده بقیه فامیلم با من بد کرده

یکاری رو میکنه بعد میزنه زیرش خیلی حرفه ای دروغ میگه

دروغگوی ماهری هست چندسالی پشت سر شوهرم حرف میزد ب خانوادش و شوهرمو با خانوادش بد کرده بود بعد ظبط صد ...

از دوبهم زنی و زیرو کشیدن ودروغ گفتن ی سودی بهش میرسه

تا حالا چطور دستش رو نشده وکسی رسواش نکرده ؟

الان چندسالته حتما ضد زن و زن ستیزهوقتی برات مادری نمیکنه توام فرزندی نکن اسیر گرفته

من الان ۳۰ سالمه

زن ستیز نیس فقط با من بده و انگار از من کینه داره

مادربزرگام با هم یعنی خواهر میشدن

من بیچاره کسی رو ندارم ک برم خونش ی مادربزرگ پدری بود ک فوت کرد مادربزرگ مادریمم زیاد نمیشه رفت خونش عصبیه

ن خواهری دارم داداشمم انگار از من زیاد خوشش نمیاد

من الان ۳۰ سالمه زن ستیز نیس فقط با من بده و انگار از من کینه داره مادربزرگام با هم یعنی خواهر میشدن ...

از دشمنی با تو چی بهش میرسه

چطور اینهمه سال کسی رسواش نکرده

مادرت مذهبی نماست ؟

از دوبهم زنی و زیرو کشیدن ودروغ گفتن ی سودی بهش میرسه تا حالا چطور دستش رو نشده وکسی رسواش نکرده ؟

چون جلو همه خودشو خوب نشون میده از همه جا باخبره بعد برا بقیه میگه اما ب من نمیگه

تو خانواده ی بابام بهش میگفتن فلانی چله حالا فهمیدم منظورشون چی بوده

تو فامیل خودش میگن دو بهم زنی میکنه