2777
2789
عنوان

چقدر از بعضیا بی شعورن

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 98 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش بحالت مد مدل لاغریه الان هرچند خودم توپر دوس دارم

خب ما ایرانیا کلا سلیقمون توپره

من استرسم خیلی زیاده بخاطر کنکور . لجبازم هستم یعنی یهو چند روز اشتهام کم میشه و کم غذا میخورم

خب این رو دوست داشتنه شما دارید اونو نصیحت میکنید اگر ببینید خودشم دوست داره لاغر بشه و داره تلاش می ...

به خدا متوجه نیست 15سالشع

شکمش هزاران تا ترک داره انگار حاملس

هیچ تلاشی برای لاغریش نمیکنه

موقع غذا خوردن مثلا غذای هرکسی ته بشقابش اضافه بیاد بدش نمیاد از دهنی بقیه بقیه غذاهای دیگرانم تا اخر میخوره حالا همشون بشن یه دیس اون ته مونده ها اونارو هم میخوره انگار سیر مونی نداره

به خدا متوجه نیست 15سالشعشکمش هزاران تا ترک داره انگار حاملسهیچ تلاشی برای لاغریش نمیکنه موقع غذا خو ...

چقدر بد😯

به سلامتیش آسیب میزنه این طوری

چند سال دیگه باید بره اسلیو کنه ک اشتهاش کم بشه . شاید واقعا نمیتونه جلو شکمشون بگیره

ورزش و پیاده روی خیلی خوبه اگر انجام بده

عزیزم اینجا ایرانه سرزمین تمسخر

اندام تو معیار فشن شو های خفن مثل لویی ویتون گوچی ویکتوریا سیکرت

اونا تورو سرشون میذارن

منم مثل شما لاغرم

سلیقه ایرانیا از همون قدیم الایام از دوره ناصر الدین شاه تپل و توپر بوده سر همین ما لاغرا رو مسخره میکنن و تصورشون اینه زن لاغر ضعیفه در واقع یجور معتقدن زن تپل حامگلیش راحته

در صورتی که تپل باشی بعد زایمان تپل تر میشی ولی لاغر بعد زایمان بدنش همونقدر میمونه نهایت یکم وزنش زیاد شه که به نفعش هست

و این که اونایی که اینو میگن حسودن نمیتونن مثل شما باشن

اهمیت نده

T.me://chakamehnastoh