2777
2789
عنوان

من میترسم

140 بازدید | 11 پست

مثلا اگ کشورو بگیرن به قول خودشون ازاد

اگه قانون بشه هر کی مذهبیه بکشن

اگه خانوادمو بکشن چی؟ من مذهبی نیستم اما خانوادم وای هی این افکار میاد تو مغزم

میترسممممممم

مثلا بگن شال نباید سر کنی

من که مشکلی ندارم

بعد مادرم بگه سر کن

باید چکار کنم

من میترسم

وای یعنی این افکار منو برده تو فکر

تاپیک نترکونید فقط میخوام یکم دلداریم بدین یه چیزی بگین

شما ازین فکرا میکنید؟

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اصلا نگران نباش هیچی نمیشه

اون سگ زرد و رفیق گرمابه گلستون به خواب ببینن چنین روزی رو

سخت است سر شب رمضان باشد و ناگاه چون صبح شود، ماه محرم شده باشد🖤(رهبر شهیدم) نفس ۷ سال نود هستم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد

واااااا😐😐

ازین فکرا نمیکنی حتما خانواده دو قطبی نیستی یا

نمیدونم

اوضاع تغییر کرده این ترسا میاد سراغم

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

انگار جنگ روانی رسانه رو باور کردین

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

انگار جنگ روانی رسانه رو باور کردین

خب ممکنه جنگ اتفاق بیفته

یه خبراییی هست

خب ممکنه جنگ اتفاق بیفته یه خبراییی هست

۶ ماهه که هر روز و هر شب میگن جنگ میشه

آلارم میذارند، تهدید میکنند، رسانه پخشش میکنه و مردم به وحشت میوفتند

پس اینها فقط جنگ روانیه که شما دچار وحشت بشید

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

2790
2778
2791
2779
2792