2777
2789
عنوان

شک ب همسر

137 بازدید | 19 پست

سلام دوستان خوبید؟چند روز پیش وقتی من تو آشپزخونه بودم همسرم گوشی تو دستش بود دیدم صدای کیبورد گوشیش میاد انگاری داره ب کسی پیام میده و همون لحظه هم صدای پیام اومد و دیدم سریع رد کرد پیام رو .وقتی گوشیشو چک کردم دیدم تو اون ساعت هیچکس بهش پیامی نداده و خودش هم ب کسی پیام نداده .ریز پیامکهاشم از همراه اول گرفتم پیامکی نبود .اما از اون شب شک کردم بهش آخه مگه میشه صدای کیبورد گوشی بیاد و صدای آلارم پیامک اما هیچ پیامی نباشه؟واتساپ و پیام رسان هایی ک داشت همه رو چک کردم اما هیچ پیامی نبود .از اون روز شک کردم ک نکنه تو واتساپ یا روبیکا پیامی داده و پاکش کرده.میگم صدای پیام گوشیش اصن هیچی شاید نوتیفیکیشن گوشیش بوده اما صدای کیبورد گوشیش چی؟تو رو خدا تاپیکمو کامل بخونید و بگید چیکار کنم .دارم دیونه میشم .بهش شک کنم نکنم نمیدونم ولی اصلا از ذهنم بیرون نمیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همسرت خیانتی دیدی ؟

یا رفتاری جز این آخه سر شنیدن یک پیام اینجور گوشی بالا پایین کردی ریز پیام ها از همراه من آوردی واقعا اذیتت کننده برات

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

از همسرت خیانتی دیدی ؟یا رفتاری جز این آخه سر شنیدن یک پیام اینجور گوشی بالا پایین کردی ریز پیام ها ...

ن چیزی ندیدم ازش آخه هر کاری میکنم از ذهنم بیرون نمیره.همش فک میکنم تو واتساپی جایی ب کسی پیام داده و پاک کرده.

ن چیزی ندیدم ازش آخه هر کاری میکنم از ذهنم بیرون نمیره.همش فک میکنم تو واتساپی جایی ب کسی پیام داده ...

خانم شما ذهنت خیلی مسموم بخدا شک ریشه خیلی از مشکلات وقتی اینطور سر یک موضوع که میگی همسرت مرد خوبی بهش مشکوک نیستی کارگاه مارپل بازی در آوردی میدونی خودتو تباه میکنی

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

تاپیک ها تو ببین همه اش شک شک شک فکر منفی به همسر

والا زندگی توش اعتماد نباشه مفت اش گرون

نکن با خودت