2777
2789

خواهر من دانشگاه ی شهر دیگه قبول شده و رفته و کلی بهش خوش میگذره

منم امسال یازدهمم و فقط ی سال مونده

ولی اصلا دلم سمت ددس نمیره دلم میخواددمنم برم تو شهر خواهرم با خواهرم برم دور دور اینور اونور

از ی ور میدونم باید درس بخونم قبول شم

ولی میرم سمت درس احساس بدبختی میکتم گریم میگیره چرا مثل اون نیستم و تنهایی اذیتم میکنه

چیکار کنم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دانشجو هستم اصلا دست ودلم به درس نمیره نمیدونم چیکار کنم

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
مساوره مدرسمون در نقش خیاره

خودمم دارم دبیری مشاوره میخونم خب واقعا نمیدونم مشاورتون چطوره ولی خب مشکلت برات دردسر ساز میشه حتما با یکی که میتونه درست راهنماییت کنه صحبت کن عزیزم

[QUOTE=405946228]فکر اینکه من تو خونم اون دور دور روانیم کرده حسودی نمیکنم حسرت میخورم[/QUOTE

منم دانشجوام نه بابا از خبرام نیست بدیای خودشو هم داره مطمئن باش خواهرتم بخاطر اینکه تو پیش خانواده ای حسرت میخوره پس بچسب به درست

منم میخام دبیر شم اخهخیلی دلم میگیره وقتی تو خونم🥲

ایشالا عزیزم

پس بخون درستو از این فکرامنکن تو تو خونه موندی تا آیندتو بسازی کاریم به کار خواهرت نداشته باش من خواهرم و برادرم خیلی عشق و حال میکردن ولی دلیل نمیشد که من دزس نخونم