2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟

373 بازدید | 52 پست

خودم میخوام زرشک پلو با مرغ بزارم

پسرمم دلش کیک میخواد تخم مرغ تموم کردم شاید 

برم بگیرم کیکم  بپزم فعلا زیر پتو ام خوابم میاد خخخخ

مرسی اگه به گلام که خودم کاشتم و  کاپ کیکام رای بدین😍https://www.ninisite.com/photo/19532/بالکن-بهاری-من

شام میخوام کوکو بزارم کیک هم دیروز دوتا درست کردم الانم دارم میخورمشون😊

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

‍ کیک بدون تخم مرغ

یک کیک خوشمزه با بافتی لطیف و اسفنجی. ویژه ی افرادی که تخم مرغ دوست ندارند یا از مصرف آن منع شده اند. مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه مدت زمان پخت: 30 دقیقه تعداد : 6 مواد لازم : ماست - ۱ پیمانه شکر - ¾ پیمانه آرد ساده - ۱ و ½ پیمانه روغن - ½ پیمانه بیکینگ پودر - ۱ و ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین - ½ قاشق چایخوری اسانس وانیل - ۱ قاشق چایخوری دستور تهیه : فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم. ماست را داخل کاسه ای بزرگ ریخته و با همزن برقی به هم می زنیم تا یکدست شود. سپس شکر را اضافه کرده و دوباره با همزن می زنیم. بعد از آن بیکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط می کنیم. مخلوط را برای ۵ دقیقه کنار می گذاریم تا حباب های کوچکی در اطراف آن نمایان شود. سپس روغن و وانیل را اضافه کرده و دوباره مواد را به هم می زنیم. آرد را ابتدا الک و سپس کم کم به مواد اضافه کرده و به هم می زنیم. مخلوط کیک را به قالب گردی با قطر ۲۰ سانتیمتر که از قبل چرب شده منتقل کرده و کیک را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر می پزیم تا روی کیک طلایی شود. بعد از اینکه کیک خنک شد، با سس شکلات، خامه یا مربای دلخواه سرو می کنیم. دستور کیک بدون تخم مرغ برات گزاشتم اگه نتونستی بری تهیه کنی و شامم قیمه داریممم

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی