2777
2789

عذر خواهی میکنم بابت این تاپیک ولی خانما من سوتین مشکی میزنم درمیارم آنقدر پوسته پوسته میده کل سوتین سفید میشه اصن انگار

نمیدونم چرا

تجربه دارید شما ؟

منو ببخش آبجی توروخدا... چاره ای ندارم ....ابجیا داداش ها به همین امام رضایی که پیشش زندگی میکنم دکتر تشخیص داده ب احتمال دیسک گردن دارم برام نوار دست ام ار ای نوشته.بخدا قسم دیروز بزار بدبختی پول جور کردم رفتم ویزیت شدم گفتم دارو میده فکر نمیکردم اصلا اینجوری میگه التماسمتون میکنم عاجزانه توروخدا کمکم کنید فقط برم یکیشوانجام بدم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🔍 دلایل احتمالی

- پوستهریزی طبیعی پوست: سلولهای مردهی پوست همیشه جدا میشن، ولی روی رنگ مشکی خیلی واضح دیده میشن.

- عرق و نمک بدن: عرق وقتی خشک میشه، نمک و مواد معدنیاش به صورت لکه سفید روی پارچه باقی میمونه.

- خشکی پوست: اگر پوست خشک باشه، پوستهریزی بیشتر میشه و روی لباس تیره خیلی مشخصه.

- مواد شوینده یا نرمکننده: گاهی بقایای پودر یا مایع لباسشویی روی پارچه میمونه و با تماس بدن سفیدک میده.

💡 راهکارهای ساده

- قبل از پوشیدن، مرطوبکننده سبک بزنید تا خشکی و پوستهریزی کمتر بشه.

- سوتین رو با شوینده ملایم بشویید و خوب آبکشی کنید تا مواد شوینده باقی نمونه.

- اگر بیشتر به خاطر عرق باشه، انتخاب پارچههای پنبهای یا تنفسپذیر کمک میکنه.

- میتونید رنگهای روشنتر هم امتحان کنید، چون روی سفید یا کرم این ردها کمتر دیده میشن.

خیلیها همین تجربه رو دارن و معمولاً مسئلهی جدی نیست، بیشتر به ترکیب پوست و پارچه برمیگرده.

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

هیچ وقت تاحالا مشکل پوستی هست حتما وگرنه عادی نیست

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^