2777
2789
عنوان

ناراحتی شدید خواهرم

261 بازدید | 15 پست

من خواهرم کلاس زبان میره

خواهرم ۲۸ سالشه

بعد اونوقت توی کلاسشونهمه سطحشون خوبه

بعد حالا یه چند جلسه ظاهرا خواهره من یکم بهتر جواب میداده

نه حالا بگم خیلی عالی باشه اما یه چنتا کلمه بیشتر جواب داده

خودشم طفلک نمیگه من سطحم خوبه

میگه مثلا اتفاقی یه چند باری بهتر جواب داده بودم

بعد یه خانمی توی کلاسشون چند جلسه پیش برگشته گفته من از این ادمایی که خوب جواب میدن بدم میاد

بعدم ظاهرا از اون جلسه به بعد هر دفعه خواهره من جواب میداده

این خانم وسطش مثلا میگفته شما اینطوری که جواب میدی برو کتاب بنویس و از این حرفها

بعد چند دفعه یکم وسط حرف خواهره من انگار پریده بوده

یکی ۲ دفعه هم خواهره من دیده بوده که انگار وقتی خواهره من جواب میده

اون در گوش یه خانم دیگه انگار یه چیزی میگه

بعد خواهره من دیروز که از کلاس اومد اصلا یهو زد زیر گریه

اخه یکم خواهرم حساسه کلا

دیروز خیلی اوقاتش تلخ شده بود

شما اگر بودید چه رفتاری میکردین؟

میشه راهکار بدید بهم

چی بگم خواهرتون که نوجوون نیست نزدیک سی سالشه بهش بگید یکم بزرگ شو

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خب جو کلاس یهو براش سنگین شدهبعد که اومد منزل یهو حالش بد شد اصلااعصابش ریخت بهم

منم میگم داخل جامعه فک فراوونه اینجور ادما

به خواهرتون بگید باید راه حل پیدا کنه عوض گریه کردن

مگه بچه است؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

منم میگم داخل جامعه فک فراوونه اینجور ادمابه خواهرتون بگید باید راه حل پیدا کنه عوض گریه کردنمگه بچه ...

نه اخه ادم حساسیه

این خانمم یکم بد برخورد کرده

بعد خواهره من کم محلی هم که کرده بازم رفتار این خانم همینطور بوده

خواهرم میگه اخه اومدم جوابشو بدم نشد و از این حرفها

یکم عصبی شده خوده خواهرم خب

نه اخه ادم حساسیه این خانمم یکم بد برخورد کردهبعد خواهره من کم محلی هم که کرده بازم رفتار این خانم ه ...

خب دیگه اصن رفتارای اون خانم نشون میده چقدر بیکاره

خب دیگه اصن رفتارای اون خانم نشون میده چقدر بیکاره

چه میدونم والا

اخه سنشم بیشتره از خواهره من

واقعا نمیدونم حالا چکار داره

یکی یکم بهتره یکی یکم متوسط تر

دیگه این چیزی نیست اینهمه ادا داشته باشه

بعضی از آدمها مشکل درونی دارن. منظورم اون خانمه هست. اون خانمه ذاتا آدم ناراحتی هست و برای همین داره خواهرت رو ناراحت میکنه.

بنظرم تنها راهش اینه که خواهرتون بهش توجه نکنه. جوابش رو نده. انگار چنین شخصی اصلا وجود نداره.

خانم حسود و خودشیفته تشریف داره و داره بازی روانی در میاره که خواهرت رو اذیت کنه و تو فشار بذارتش که کلاس رو ول کنه.این موجودات چشم دیدن کسی که از خودشون بالاتر هست رو ندارن.به خواهرت بگو مشکل از اون خانمه، و خودش رو برا حرف مفت اون انگل ناراحت نکنه اتفاقا زبانش رو جدیتر بگیره و بیشتر و بهتر بخونه تا اون عوضی بیشتر بسوزه و یه کم هم رو خودش کار کنه تا شخصیت محکمترین پیدا کنه چون تو جامعه از این موجودات زیاد خواهد دید