2777
2789
عنوان

عصرونه

91 بازدید | 14 پست

فردا عصر مهمون دارم میخوام عصرونه درست کنم گفتم سالاد الویه درست کنم بنظرتون کنارش چی بذارم واسه عصرونه؟؟

خودم فکر کردم کتلت و آش همبپزمبا الویه بد نمشه؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بابا این چه ترکیبیه

الویه با اش

الویه کلا نذار تو سرما سوپ و این چیزا میذارن

یا کیک خونگی گرم با کاپوچینا یا هرچیزی ک داری

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂

نه بابا این چه ترکیبیهالویه با اشالویه کلا نذار تو سرما سوپ و این چیزا میذارنیا کیک خونگی گرم با کاپ ...

خب شیرینی میگیرم دیگه مناسب نیست کیک خودمم ترکیب الویه و آش و زیاد دوس ندارم ولی چون الویه رو شب قبلش درست میکنم برام راحتره

الویه خیلی جالب نیست به نظرمسالاد ماکارونی بهتره. آش دوغ با کیک خونگی هم عالیه.

الویه ذو چون شب قبلش درست میکنم برام راحتره چون لجه کوچیک دارم نمیتونم همه رو فردا آماده کنم

اسنکسالاد ماکارونی هم راحتهکتلت

اسنک و سالاد ماکارونی سرد سرو میشه مهمونام از اونای هستن که میگن سردیم شده 😅سالاد الویه هم طبعش سرده ولی میگم به چیز گرم کنار سرو کنم که اگه الویه رو دوست نداشتن اونا رو بخورن ولی ظاهرا الویه زیاد جالب نبود از نظر دوستان پس اسنک و آش و کتلت خوبه به نظرت؟؟؟

الویه ذو چون شب قبلش درست میکنم برام راحتره چون لجه کوچیک دارم نمیتونم همه رو فردا آماده کنم

سالاد ماکارونی هم از شب قبل آماده کنی عالی میشه. البته این نظر منه. چون از الویه بدم میاد

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز