2777
2789

من واقعا نمیدونم کاش یکی راستشو بگه

درسته وقتی یکی دختر داره دوست داره پسرم داشته باشه

ولی وقتی یکی دوتا سه تا پسر پشت هم بیاره انگشت نما نمیشن بهش میگن ماشالله سه تا پسر داره ولی چهارتا دختر بیاره میگن طوری نیست دخترم خوبه

خب دلیلش چیه یا یکی بچش پسر باشه انگار افتخار میکنن

و با افتخار و ذوق میگن

حالا همتون میگید افکار قدیمی همون افکار قدیمی چیه یا اصلا اون مال قدیم بوده الان تو این دوره دلیلش چیه یعنی چی من اونو میخوام بدونم جدی نمیدونم اگه کسی میدونه بگه

من خودم گلم کود بیارین

من دلیلشو نمیدونم اتفاقا براش تاپیک هم زدم چند روز پیش

مثلا فکر میکنن خودشونو بکشن که بچشون پسر باشه چه گلی به سرشون میزنن

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از فامیلامون میگفت خونه تا پسر نداشته باشه نمیشه چون اون وارث فامیل و اجداد اون خونه اس هیچی دیه خودش ۳ تا دختر داش ی پسر زیادی ب شر ور بقیه گوش نکن😑😂

برا سلامتی خواهرم صلوات بفرستین‌ ممنونم🥲❤️

یکیش بخاطر افکار بقیه مثلا یکی گه پسر نداره خودش احساس خوشبختی میکنه ولی بقیه میگن آخی خدا بهت پسر هم بده یا میگن این همه مال پسر نداره چه فایده آدم اینارو بفهمه ناخوداگاه ناراحت میشه

من شوهرم میگفت مردم یه عمر با حسرت بهم گفتن آخی مادر نداره نمیخام حالا هم بگن آخی پسر نداره