2777
2789
عنوان

شوهرم حرفی زد که تموم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 45 پست

خاسته تو رو اذیت کنه بااین حرف که موفقم شده

وگرنه هیچ مردی نمیتونه با زنی که قلبا نمیخوادش ازدواج کنه و اگه هم کنه دوامی نداره باور کن حرف دل و زبون همسرت یکی نیست خواسته لجتو دربیاره فقط

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاسته تو رو اذیت کنه بااین حرف که موفقم شدهوگرنه هیچ مردی نمیتونه با زنی که قلبا نمیخوادش ازدواج کنه ...

اخه گف تورو گرفتم بدبخت شدم تورو کسی نگاهم نمیکرد که منم گفتم تو از اول بدبخت بودی عن بودی اونم گف همون ننه بابام ک حرفاشون میزنی تو سرم همچین چیزیم گفتن حالا یدون و بسوز

اون ازدواج کرده بود شما بهش گفتی میخوایش و هنوز عاشقشیاونم دیگه عشق قدیمی یادش اومد و کم کم زندکیشو ...

چرا کامل نمیدونی اینو میگی اون خودش اومد بهم التماس کرد برگرد اخرش خودش

خودتو اذیت نکن عزیزم

من تو دعوا صدبرابر بدتر از اینا شو بهش گفتم ولی هیچ کدوم دلی نبوده

حتی موقع ناراحتی حرفایی که تو دلت میگی هم باز حرف دل نیست مثلا نشده وقتی ازش عصبانی هستی بگی الهی که نباشی... دیگه دوستش ندارم....ولی به محض اینکه دلخوری برطرف میشه حرفاتو پس میگیری قلباً