2777
2789
عنوان

خونه خریدن یا خونه ساختن

67 بازدید | 7 پست

بچه ها من تازه ازدواج کردم بعد با همسرم یدونه زمین داریم و اینکه یه مقدار طلا و پس انداز و یه مقدار هم پولی که قراره خانواده هامون کمک کنن اگر اون زمین رو بفروشیم میتونیم یه واحد خونه آپارتمان کوچیک بخریم ولی همسرم میگه میتونیم زمینو نگه داریم با پولی که داریم یه خونه بزرگتر بسازیم و خب تازه ویلایی هم میشه و میگه شاید بعد ها پول دستمون اومد یه طبقه دیگه هم ساختیم منم این ایده رو دوست دارم ولی خونه ساختن به حرف راحته آدم پیر میشه با این اوضاعی که هست بعد کار یه ماه و دوماهم نیست یه سال دوسال طول میکشه از طرفی الان خونه نداریم باید بریم مستاجری که من اصلا دوست ندارم با این وضعیت و مستاجری هم اصلا معلوم نیست کی بتونم عروسی کنم اگه خونه بخریم همه چیز نظم بهتری داره ولی نمیدونم شما باشید چیکار میکنید

بنظرم هرچندسال مستاجرباشی کم کم شروع ب ساخت کنی لازمنیست زود تمومش کنی ک هربار کپول دستتون اومد بسازی خیلیییی بهتره ی روزی بالاخره میری خونه ای که همه چیزش باب میل خودت بوده من صددرصد این ومیخوام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساخت و ساز تخصص و بلدی میخواد پول زیادتر از شما میگیرن کار بی کیفیت بهتون تحویل میدن

قیمت مصالح هم که روز به روز گرون تر میشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿